• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

źle, źle Lelek, zamiast uczyć dzieciaki robimy coraz więcej papierków, tylko papirki i papirki się liczą a uczeń jest na samym szarym końcu... przykre to no ale niestety czasu na uczenie nauczyciel ma coraz mniej.

reklama
ale durnoctwo! ja nie wiem czemu Ci z Ministerstwa tak wymyslaja, nie maja bladego pojecia o rzeczywistosci tylko wymyslala jakies dziwne rzeczy, ktore tylko kompilkuja zycie

No dokładnie, teraz na przykład likwidują poradnie psychologiczno- pedagogiczne, no może nie likwidują ale ograniczają ich działanie, ale to nauczyciele będą musieli diagnozować problemy uczniów... wszelkie dysfunkcje, niedostosowania społeczne, pisać różne ipety, karty obserwacji, zakładać zespoły... ehhh, temat rzeka.......

Wika- mam w szkole to samo:wściekła/y: tak chiałam (i lubiłam) uczyć ale chyba już powoli mam dość... też chcę już zajść w ciążę i pójść sobie na zwolnienie, bo tu absurd goni absurd i tylko roboty dokładają a pensja marniutka...:-(
Lelek- co ci się porobiło???:szok: tak sobie dzisiaj czytałam o pierwszych objawach ciąży i te twoje bóle podbrzusza i zaparcia by pod to podchodziły... ;-):tak::-)

Maron- skoro po bromku łatwiej zajść w ciążę to może to jednak fasolka??? Pomimo, że uważaliście

Livastrid- ty mi też jakoś podejrzana jesteś...:tak::tak::tak:

Isana Ty u wszystkich weszysz ciaze:-D:-D

zaparcia mam od dziecka:crazy: a brzuch tez czesto boli bez powodu:crazy:

ale powiem Wam ze czuje sie jak kompletna idiotka:zawstydzona/y: oczy nawet mam spuchniete a uszy to mi zaraz eksploduja!

lelek ja bym na Twoim miejscu jechała na pogotowie, to wygląda jak ostra reakcja alergiczna :szok:

Wika, Isana nie wiedziałam że jest tak źle z polskim szkolnictwem.... obowiązkowej matury z matmy nawet nie skomętuje... ręce opadają.

kaamaa- nie wspomninając już nawet o tym, ze 5-latki idą od tego r. szk. obowiązkowo do szkoły, że dzieciaki po III klasie podstawówki będą pisały taki egzamin jak po VI... masakra się dzieje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry