• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

Hejka!
Wujatkowo mogę do was zajrzeć o tej godz, ale zaraz uciekam do pracy (tak, tak, niestety, ale mam dziś lekcje na popołudnie- bez sensu! Wika- zazdroszczę ci normalnej szkoły, ja na co dzień nie wychodzę ze szkoły przed 16- tą!!! przez te popołudniowe lekcje...:wściekła/y:).
Lelek- bóle brzucha jak na @????:eek: Dziwne... ale może to zupełnie co innego, brzuch czasami lubi sobie poboleć...

Maron- i jak, @ przyszła w końcu? Do kiedy masz czekać?

Aga- współczuję bólu główy, najlepsze na to są: sen, spacerek, kawka i oczywiście... bb!:-);-)
A to u was przyjmują też w niedzielę?

Phoenix- to ja chętnie wezmę od ciebie te 3 kg- serio!;-):-) bo mi by się z kolei przydało nieco przytyć przed ciążą... a nie jest łatwo...:-(:-(:-(:no:

Ja na razie jestem na luzie,:cool2::biggrin2: jeszcze mam trochę czasu do końca cyklu, ale co będzie za parę- paręnaście dni...????? Staram się na nic w tym miesiącu nie nastawiać, tym bardziej, że oficjalnie mam zacząć staranka po koniec lutego. Zobaczymy jak będzie. Zresztą nawet nie wiem czy trafiliśmy w dni płodne.:confused::rolleyes2::unsure:

Miłeo dnia dziewczyny! Wpadnę wieczorem, to zobaczę co naskrobałyście...

reklama
livastrid - ja poniżej 60kg to nie zejde nigdy w życiu (no ale mam 175cm :-)) - raz miałam 63kg i przy moich grubych kościach wygladałam jak anorektyczka, wszystkie żebra mi było widać i nawet policzki zapadnięte miałam ;-) Przed ciążą chciałabym osiągnąć BMI 24, jeszcze miesiąc temu miałam 24,9 (górna granica normy), a teraz mam już 25,5.. Koszmar jakiś!
A sałatkę ryzową wypróbuję - jeszcze nie jadłam takiej :-)

Maron- to może jednak już ci wyrównał ten poziom prl...??:confused: i tak szybko się udało- ale fajnie by było!!!:-):tak:a cykle miałaś regularne do tej pory czy też problemowe?

Isana no mogl sie juz wyrownac, nie wiadomo, za miesiac sie dowiem na badaniach :-) bromek to taki wspomagacz staranek przede wszystkim :-) (jest tu na forum nawet temacik o tym leku) na ulotce jest napisane, ze jesli nie planujemy na razie dziecka to trzeba sie dobrze zabezpieczac bo latwo po nim zaciazyc w niektorych przypadkach :-) no my sie nie zabezpieczalismy ale bylismy w dni ostrozni ;-)
Ciagle czuje, ze @ przyjdzie lada moment przez te bole brzucha a tu o dziwo cisza. Dzis sie nawet poplakalam przez meza, ot tak bez sensu i to tez znak ze @ blisko.
Mysle, ze poczekam do niedzieli, a jak nic nie bedzie to zadzwonie do mojej ginki :-) ostatnia @ mialam 3 stycznia wiec gdyby to byla rzeczywiscie ciaza to test by ja juz dawno wykryl, bo dzis 38 dc
Isana, tak mialam regularne raczej, raz tylko zdarzyl sie dlugiiii 36 dniowy cykl

Hej

Wybaczcie ze wpadam tylko na chwile ale zle sie czuje, bol brzucha zmienil sie w kolke nieustajaca, po lewej stronie pod zebrami:-(, na dodatek siostrzenice dokazuja i tak nie mam teraz czasu popisac. Tzn Milosz doprowadzil do lez juz kilkakrotnie kazda z kuzynek, a najlepsze jest to ze to duze kozy a wciaz skarza- mamo, a on mnie zbil ciupaga, mamo on mnie popchnal, mamo on mi dal z glowki pod oko:-D:-D

livastrid ciesze sie ze wszystko dobrze u Ciebie i u malej

maron ale Cie organizm w konia robi:szok:

ryzowa to taka awaryjna, jak ktos z partyzanta ma do mnie wjechac

phoenix
to Ty za duzo chudnac nie musisz

maron, przyjdzie ona (prawie)zawsze przychodzi. Jak sie juz pobeczalas to sie zjawi lada dzien. Ja od paru dni naladowana chodze, 37 stopni i tylko mysle co zjesc ostrego. Wrabalam caly sloik grzybkow w occie i pewnie zaraz bedzie mi niedobrze:blink:

Lelek a Ty co sobie narobilas? Moze cos do zoladka sie przylepilo, hm?

livastrid, kiedys przed ciaza czesto mialam takie kolki, ze nawet wyprostowac sie nie moglam, usg nic nie wykazalo

ooo to masz spust:-Dcaly sloiczek grzybkow??:szok::-D

a moj genialny maz smieje sie ze podczas ostatniego fiubzdziu - uszkodzil mi watrobe:-D:-D:-D

livastrid- raz na jakis czas takie postne jedzonko mezowi nie zaszkodzi:-D

ja to jakas dzisiaj dziwna jestem:confused2: teraz tak mnie wysypalo na calym ciele ze szok:szok: i uszy mam spuchniete:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry