• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

witamy basiek_pawelek, gadaj ile masz ochote :-p. Mam nadzieje, ze czas w oczekiwaniu na uplynie Ci z nami bardzo milo:-D. Powiadasz wiesiolek, zycze, by sie Wam udalo:tak:

Anna, ale Ty pracowita jestes. Ja sie zatrzymalam na pomyciu naczyn i zrobieniu papu;-)

he, wiesz maron zupelnym mistrzem w zalewaniu telefonow jestem ja, tyle, ze zawsze jest to wlasnosc mojego m :-D pisz, pisz prace

sama bym chciala miec ladna pogode, ale mam taka fajna mgle, ze konca ogrodu nie widze a ruch lotniczy chwilowo sie nie odbywa

heee jutro przekroczysz 40tke:-D, wiem, to nie jest smieszne

reklama
Jestem i ja- palant z innej planety:-D:-D:-D
Troche mi lepiej po tych lekach, ale nadal wygladam jak idiotka:rofl2:

Anna to tym razem nie Isana ale ja Ci napisze- a moze w ciaży jestes??:-D:-D:-p

maron, Ty chyba tez jakas kosmitka jestes, ze fasolki niet i @ niet:szok::-):-D

livastrid- to niezla mgłę masz!:szok::szok:

witaj basiek_pawelek

Ja odwiozlam siostre i dzieciarnie do domu, teraz usypiam malego... jaka bloga cisza.... mmmmm, brakowalo mi tego:-p

No Lelek to Ty dopiero musisz niezle wygladac:-p:sorry:

nio, za oknem sama biel jak kurcze samolot w chmurach

a moze Cie ufoki porwaly, co i jakies badania na Tobie robily?:-p:-p:laugh2:

kiedys nie docenialam ciszy a teraz...ojej:-p

i nie stresuj maron, bo jak bedzie testowac to zepsuje sie jej ten test jeszcze:-p

e tam nic jej nie bedzie:-D

livastrid dziekuje Ci wogole za specjalne zyczenia ale teraz za chiny ludowe nie moge ich znalezc, nie wiem w ktorym kacie sa:-D

wkurzylam sie, bo odebralam paczke od takiej znajomej, ktora byla we Wloszech u mojej ciotki a ta ciocia zrobila swoim rodzicom a moim dziadkom taki album zdjec z ich mlodosci i oprawila w szklo i przekazala przez ta znajoma, ja to odebralam, i co? pod samymi drzwiami babci stluklam szklo:-(a tylkodlatego ze wyciagalam z auta ciezka torbe z winami i glupia oparlam jakos reke na tym obrazie i trach! Dziadki tam nic bo ich wogole wzruszyly te zdjecia, ale ja sie glupio czuje. Musze teraz jechac do szklarza

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry