• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

Melduje sie:-)
Jestem po wizycie.Mysle ,ze dobrze wypadla,mam skierowanie na USG.Nawiasem mowiac kobietki zrobcie sobie to badanie dla wlasnej wiedzy i swietego spokoju ,ze jest OK z waszymi cycusiami.NAMAWIAM GORACO:tak:

reklama
Ma racje ,wiesz ile bylo dzisiaj mlodziutkich dziewczyn .Bylam w szoku.Kto by sie spodziewal ,ze u takiej mlodej kobietki moze byc cos nie tak a jednak......

BEDE WAS NAMAWIALA :tak:

Ja tez bede namawiala:-D
ale jak przestane chodzic jak nacpana;-) po tych tabletach na wysypke jestem otumaniona, spiaca, nic do mni nie dociera. Na ulotce jest napisane ze takie cos wystepuje:no:

cześć dziewczyny , wpadam do Was bo ostatnio doba za krótka żeby wszystko nadgonić, ja byłam dziś na pizzy z koleżanką, której bardzo dawno nie widziałam i było fajnie powspominałyśmy pośmiałyśmy sie troche ,a teraz zasiadłam z lapkiem przed tv , i sobie robie leniuchowaty wieczorek , zaraz jakieś piwko otworzę z soczkiem ,matko rozpijam sie ostatnio :szok:

tak wiem, wielu juz nie ma w swiecie zywych. Znalam jedna dziewczyne co do piachu poszla w moim wieku wlasnie z powodu cycusiow. Ale znalam tez pare co na inne nowotwory chorowaly i z ktorymi juz nie porozmawiam nigdy. Nikomu nie zycze widziec umierajaca kolezanke z lawki:-(

o kobietka avatar zmienilas. Nie pij tyle bo Cie zjedza motyle:-p:-p

Lelek, to masz maly odlot. Jeszcze flashbacki dostaniesz:-p:oo2::rolleyes:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry