• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

Maron a co Ty jasnowiedzem jesteś :) ? zobaczymy to Ci test pokaże :)
Lelek myślisz, ze nie za szybko biore ten kwas? w końce jeszcze mam czas
Livastrid jeszcze 6 zębów i z głowy :)

ale kwas przeciez nie zaszkodzi :-) u mnie starania gdzies dopiero za 10 miesiecy a juz biore :-)
martolinka poprostu nie mam objawow zadnych :-) zadnego bolu piersi ( co w sumie dziwne bo zawsze przed okresem mialam okropnie napuchniete i bolace), zadnego wzmozonego sluzu, zadnych nudnosci, innego smaku w ustach itd. jedynie brzuchol od kilku dni mnie boli jak w ciagu @

Lelek zapytam ;-)sadze, ze taki specjalista jak ona, musi sie znac :-) w koncu to ginekolog poloznik

reklama
Maron ja przy pierwszej ciazy nie miałam zadnych objawow typowych na ciaze. Pozniej tez smaków , zachcianek , wymiotów nie było. Tylko brzuch rósł:) tyle tylko ze koło 8-15 tc mogłam wciaz spac i spac i spac

martolinka 6 zabkow a potem historia od nowa:-D

szybciej nie zaszkodzi brac, zreszta pomaga w odchudzaniu. Jak nie macie skutkow ubocznych brania kwasu to sobie smialo mozecie lykac cale zycie:-p

reklama
Isana, phoenix, kaamaa, kobietka,nowe staraczki- gdzie jestescie????????
agnieszka to chora- rozumiem ale reszta?
jesli kogos ominelam- przepraszam ale nie sposob wszystkich zapamietac a tymbardziej malo udzielajacych sie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry