• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Melduje się :-D

Ja to dzisiaj za dużą podnietę mam :-D ciężko się wtedy nadrabia :-D

Wika moim marzeniem było wstawiać pały do dziennika :-D taka zemsta :-D

Livastrid pocieszę Cię kiedyś będzie lepiej zobaczysz :-D za jakieś 20 lat będziesz miała święty spokój :-D
no chyba że będziesz wnuki niańczyć :-p

he, kudlate, wzajemnie

wlasnie kaamaa co za podnieta:-p

wika, problem w tym ze moja malpka jest z trzech nocy pod rzad:-p

nie zamierzam wnukow nianczyc, no chyba, ze mi moje bejbe zrobi kuku i za nastolatki do domu przyniesie

Ostatnia edycja:
Witajcie czwartkowo- wieczorowo!:-)
Jeszcze was nie nadrobiłam (coraz bardziej się rozkręcacie- brawo!!!):tak:, dlat. odpisuję tylko niektórym, resztę dopiszę później.
Lelek- i co stwierdził lekarz? Mam nadzieję qrczę, że to nic poważnego...bo mnie wystraszyłaś:szok:
Anna- no to niestety lepiej się już przygotuj do tego, że twój skarb pójdzie w nast. roku do szkoły. Byłam dzisiaj na radzie i jest to potwierdzona informacja (w zerówce będą 2 roczniki w nast.roku dzieci 5 i 6 letnie, a jeszcze w nast. roku to w zerówce tylko 5- latki a 6-latki już obowiązkowo w 1-szej klasie!!!):eek::crazy::angry:
Aga- przykro mi bidulko, że cię choróbsko zmogło,:-( ciężko w takim stanie pracować, może lepiej idź na zwolnienie- praca nie zając... a o zdrowie trzeba dbać! Zwłaszcza teraz gdy grypa atakuje, trzeba przezsiedzieć w domu, powikłania są o wiele gorsze niż sama choroba. Serio- mówię tak, bo trochę się interesuję medycyną (nawet chciałam ją studiować). Kuruj się!

Maron- to koniecznie jutro z rana test! Już nie mogę się doczekać wyniku... Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& do jutra, żeby to była fasolka!!!!!!!! :-);-):tak::tak:

A podnieta taka, że M rozkręca własny biznes, szef mu wyrobi markę, i nie wyjeżdżamy do N juhuu.

Lelek Tobie też kudłatych życzę.

Livastrid to mał śmieszne, kopara mi opadła jak w wiadomościach mówili o 12 latce w ciąży już nie wspomnę o 14letnim ojcu dziecka :no:

reklama
niom to tez bym byla zadowolona, gdybym nie chciala wyjechac

akurat w N to sa albo bardzo mlode albo stare mamuski. Moze nie jakies tam 12 latki, ale tak od 16 to calkiem zacna ilosc. Wiesz, te mlodsze nie rodza, bo tu bez problemu mozna usunac. Badz co badz srednia wieku matek to 28, wiec wyladowalam uczciwie z dzieckiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry