• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

Nie odczytuje sie :-) fajnie by bylo gdyby to bylo TO, ale tak naprawde to my sie nawet jeszcze nie staramy :-p heh
zrobilam drugi test z ciekawosci ( bo w niedziele jak robilam to nawet po godz nie wyszla druga kreska) no i po niecalych 10 min znow wyszla bladziutka kreseczka :-p no ale to znow 10 min a nie 5 wiec sie nie nakrecam :-)
Maron a ja Ci jednak z uwagi na wypowiedź Kamy gratuluję:-D:-)

reklama
Maron to czego Ty się stresujesz, szoruj do gina i idź na betę, ona się nie myli.

Moja druga kreseczka też był bardzo jaśniutka, tzn. że to bardzo wczesna ciąża, im późniejsza tym kreseczka grubsza i ma bardziej intenstywny kolor.

ja robiłam test jakoś koło 5 stycznia ( M ma urodziny 6 i to miał być prezent) byłam wtedy w terminie kiedy @ miała przyjść i już po paru sekundach miałam dwie grube II:tak:wg @ to był 4-5 tydzień ciąży
a teraz pytanie kto zabrał moje słońce:dry:oddawać:angry::-p:-p:-p:-)

dobra. Lece na bete :-) tak dla pewnosci. Wyniku i tak pewnie dzis nie bedzie ale sprobuje poprosic panie ;-) znaja mnie bo juz tyle tam badan robilam hhe

ta maron, szuraj na bete:tak:;-)

ja tam uzywalam testu co 2 kresek nie pokazuje tylko plus/minus, wiec nie wiem jak z tymi 2 kreskami to wyglada. Zabawne jest to, ze w tescie, ktory rok temu uzywalam minusowa krecha jest juz blada a pozioma, bobaskowa ciagle mocno niebieska:-D

basiek_pawelek, poczekaj pare dni, jak @ nie przyjdzie to zrob jeszcze raz;-)

Agnieszka
, to fajny ten paracetamol macie:laugh2: dobrze, ze juz lepiej

kaamaa
co trenujesz:-p:laugh2:

Isana Ty wiesz cos wiecej niz my same, chyba:-p

Anna, jasne, durex pewnie reklamacji nie przyjmuje, bo mialby ich za duza:-p:laugh2: Ja testowalam 3 stycznia, tyle, ze innego roku;-)

Lelek
, ciagle opuchnieta?:-p:sorry2:

a teraz pytanie kto zabrał moje słońce:dry:oddawać:angry::-p:-p:-p:-)

:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

no poranna zmiana pisac!

ide cos wchlonac

reklama
dobra , moge sie podzielic :-D

W ogole fajnie tak sie dzis zrobilo, bo dostalismy ekstra pieniazki. Myslalam, ze z rana mi sie sni o tym, ale zadzwonilam do m a on mi powiedzial, ze to mi sie wcale nie snilo:-D:-D:-D Lubie takie mile wiadomosci.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry