• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

livastrid mi by sie przydal taki przyplyw gotowki:-D

maron kochanie ale super! Ja tam mowie Ci ze w ciazy jestes!:-D no i nie moge sie juz doczekac wynikow z bety:-D

Pytacie o mnie?? eCH:-(:-( W nocy tak mnie wywalilo ze szok, rano pojechalam na pogotowie i mnie nie przyjeli:-(:wściekła/y: bo powiedzieli ze jest piatek i mam isc do rodzinnego, mowie ze bylam wczoraj ale po tabletkach wygladam gorzej niz zle wiec przyszlam po zastrzyk. Nic ich to nie obchodzi. Poszlam do swojej, dala nowe leki i zobaczymy. Masakra

a i kazala mi odstawic kwas foliowy i na razie poki mam uczulenie nie uprawiac dzieciopylnego seksu;-)

No i gdzie sie podziewacie??? Nie bylo mnie kilka godzin i napisalyscie 3 strony! To teraz Wam wyrypie takiego posta ze Wam sie znudzi czytanie:-D:-D

Ja dzis na obiad robie NIC. To taka nowa potrawa, nie tuczaca, zdrowa:-D:-D
Nie mam pomyslu ani ochoty, powiedzialam domownikom zeby dali mi dzis spokoj i zjedli sobie cokolwiek. Cala piwnica w dzemach, kapusta, ziemniaki, niech cos sobie wybiora z menu:-D:-D;-)

Miłoszek zasnal... jemu tylko ugotuje zupke:tak:

U nas pochmurno i troche kropi..

A, bylabym zapomniala! kaamaa- super ze mezus otwiera interesi nie musicie wyjezdzac! Trzymam kciuki zeby biznes sie krecil:tak::-)

Anno- nastepnym razem sie na pewno uda.

Napisalabym wiecej ale nie umiem czytac postow z kilka stron i ich zapamietac:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie:)

Test zrobialam, pokazal jedna kreseczke. Gdy wrocialam za jakies 10-15 min......pokazala sie druga, bardzo blada kreseczka :szok::laugh2: !!!!!!!!!!!!!!!heh i teraz sama nie wiem o co kaman bo nie odczytuje sie testu po takim czasie, a jednak kreseczka jest :szok:
maron ale szał super.
leć koniecznie na betę i podziel się wynikiem :tak:
&&&
Agnieszka[/B], to fajny ten paracetamol macie:laugh2: dobrze, ze juz lepiej

tak fajny,fajny i zdziała cuda :-D:-D ale w tej chwili to mój jedyny lek :tak:

Lelek kochana a co się dzieje bo Ja nie doczytałam widzisz...wybacz :(

Tys sie Lelek urzadzilas! Sluzbe zdrowia nigdy nic nie obchodzi, no chyba, ze na czesci maja cie sprzedac to wtedy sa pierwsi, (sorry phoenix, wiem, tez sa z powolania, ale ja na takich nie trafilam poza okulista, ktory uratowal moje ponoc slepe oczeta). Bierz, co dostalas i zobaczymy co dalej, mam nadzieje, ze Ci sie poprawi.

A na kase to ponad pol roku czekalismy, bo gdybysmy chcieli ja szybciej dostac to 37 % podatku musielibysmy z niej oddac. I tak pojdzie w kredyt.

Mala mi chce siadac, ale jej nie wychodzi, bo jest jeszcze za slaba. No i sie zlosci:baffled:

Agnieszka
ile mg masz w tabletce?

maron więc Ja wieczorem wpadnę jak po ogień na bb aby zobaczyć wiadomość od Ciebie :tak:

livastrid małą złośnice masz w domku,przejdzie jej i zacznie siadać:)

zlosnica po mnie:-p
jeju jest okropna z tym siadaniem maly rambo do tego, czepia sie wszystkiego, ja nie wiem, co za potwora stworzylismy :-p, ja usiadlam rowno na 6 miesiecy

ja na obiad robie placki-smieciarki dzis. Sprzatalam w lodowce, wiec smieciarki w sam raz beda:laugh2:

maron
no to do 16 :-p

Ty wlasnie, Lelek, moze po czesci od kwasu masz takie problemy. Bo wiesz, mnie cala wysypuje, mam z jelitami problemy i w ogole:crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry