Lelek
Mama na obcasach
livastrid mi by sie przydal taki przyplyw gotowki
maron kochanie ale super! Ja tam mowie Ci ze w ciazy jestes!
no i nie moge sie juz doczekac wynikow z bety
Pytacie o mnie?? eCH:-
-( W nocy tak mnie wywalilo ze szok, rano pojechalam na pogotowie i mnie nie przyjeli:-
wściekła/y: bo powiedzieli ze jest piatek i mam isc do rodzinnego, mowie ze bylam wczoraj ale po tabletkach wygladam gorzej niz zle wiec przyszlam po zastrzyk. Nic ich to nie obchodzi. Poszlam do swojej, dala nowe leki i zobaczymy. Masakra
a i kazala mi odstawic kwas foliowy i na razie poki mam uczulenie nie uprawiac dzieciopylnego seksu;-)
No i gdzie sie podziewacie??? Nie bylo mnie kilka godzin i napisalyscie 3 strony! To teraz Wam wyrypie takiego posta ze Wam sie znudzi czytanie

Ja dzis na obiad robie NIC. To taka nowa potrawa, nie tuczaca, zdrowa

Nie mam pomyslu ani ochoty, powiedzialam domownikom zeby dali mi dzis spokoj i zjedli sobie cokolwiek. Cala piwnica w dzemach, kapusta, ziemniaki, niech cos sobie wybiora z menu
;-)
Miłoszek zasnal... jemu tylko ugotuje zupke
U nas pochmurno i troche kropi..
A, bylabym zapomniala! kaamaa- super ze mezus otwiera interesi nie musicie wyjezdzac! Trzymam kciuki zeby biznes sie krecil
:-)
Anno- nastepnym razem sie na pewno uda.
Napisalabym wiecej ale nie umiem czytac postow z kilka stron i ich zapamietac

maron kochanie ale super! Ja tam mowie Ci ze w ciazy jestes!
no i nie moge sie juz doczekac wynikow z bety
Pytacie o mnie?? eCH:-
a i kazala mi odstawic kwas foliowy i na razie poki mam uczulenie nie uprawiac dzieciopylnego seksu;-)
No i gdzie sie podziewacie??? Nie bylo mnie kilka godzin i napisalyscie 3 strony! To teraz Wam wyrypie takiego posta ze Wam sie znudzi czytanie

Ja dzis na obiad robie NIC. To taka nowa potrawa, nie tuczaca, zdrowa

Nie mam pomyslu ani ochoty, powiedzialam domownikom zeby dali mi dzis spokoj i zjedli sobie cokolwiek. Cala piwnica w dzemach, kapusta, ziemniaki, niech cos sobie wybiora z menu

;-)Miłoszek zasnal... jemu tylko ugotuje zupke

U nas pochmurno i troche kropi..
A, bylabym zapomniala! kaamaa- super ze mezus otwiera interesi nie musicie wyjezdzac! Trzymam kciuki zeby biznes sie krecil
:-)Anno- nastepnym razem sie na pewno uda.
Napisalabym wiecej ale nie umiem czytac postow z kilka stron i ich zapamietac

Ostatnia edycja:

!!!!!!!!!!!!!!!heh i teraz sama nie wiem o co kaman bo nie odczytuje sie testu po takim czasie, a jednak kreseczka jest