• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

reklama
phoenix jedynym podejrzeniem bylyby te ogorki ale one odpadaja wiec zostaje szampon, tylko ze ja czesto stosuje pantene, tylko ten byl jakis nowy, ale chyba drugi raz juz nim mylam, nie pamietam. A z ww rzeczy nic nie zmienialam. Teraz po tych nowych lekach widze poprawe wiec moze przejdzie, a jak nie to wtedy ide na pogotowie i juz.

maron, przestan sciemniac, ostatni beda pierwszymi, pierwsi beda ostatnimi- Ty mialas byc zamiar z tych ostatnich starajacych sie w naszej grupie wiec na bank jest fasolka:-D

a co do naszej sluzby zdrowia to podzielam zdanie phoenix. Sama mam z tym do czynienia od strony pracownika. Niektorych rzeczy nie da sie przeskoczyc ale niektore mozna-chodzi o procedury. I tak, czasami szlo cos zalatwic a czasami az serce sie sciskalo ze nie mozna pomoc pacjentowi

to piatek wika, co Ty chcesz robic:-p:-p:-p

Anna, podalam dobre koordynaty, musi u Ciebie byc:-p

a u mnie...spi ten moj maly tyran:laugh2:maz dostal liste zakupow, ja wykonalam co chcialam i sie drutuje:blink:

to piatek wika, co Ty chcesz robic:-p:-p:-p

jak byś Ty widziała zaleglości u mnie w domu z całego tygodnia!!!!:szok::szok: To by nie było gadki, że to piątek:-D:-D

poczytałam co u Was i mało pamiętam co miałąm odpisać, ale

Maron- ja też czekam z niecierpliwością na wynik betki. :-)
Agnieszka- jak dzisiaj zdrówko??? lepiej?? dobrze, ze już piątek. Ty weekendy masz wolne??
Isana- dobrze pamiętam, ze zaczynasz dzisiaj ferie???? Szczęściara:-D:-D
Lelek- oj coś Ci baaardzo zaszkodziło!!!:crazy::crazy:

A u mnie na podwórku takie błoto, ze się wyjechać nie da:angry::angry::angry: Jechałam teraz do sklepu i się zakopałam... M. musiał mnie traktorem wyciągać:szok::szok: Masakra!!!!! niech ta pogoda się już skończy!!!!!!!!!!!!!
No i więcej nie pamiętam

Ostatnia edycja:
ja Ci moge dac kopa:-D
spalam cale popoludnie, co chwile patrzac na malego bawiacego sie w lozeczku.. czaicie? wyrodna matka jestem
a teraz musze jechac po meza na baze i jak na zlosc nikogo w domu nie ma i musze Milosza brac ze soba, a ile to ubierania! tak mi sie nie chce!

maron........! dawaj wyniki!

gadka szmatka a i tak wszystkie czekamy na maron :-Dciekawe jakie wiesci przyniesie.Poza tym dzien do bani ,bo cisnienie spada i tylko kocyk mi sie marzy i dobre winko i mezus(plodne dni mi sie zaczynaja :-D:-D:zawstydzona/y:)

be, az takich zaleglosci pewie nie masz, wymyslasz;-):laugh2:

Lelek, spiochu:-p moze to po lekach. Ja robie to samo z rana, dorzucam malej jeszcze zabawki:-p O ubieraniu nic nie mow. Jak jest jeszcze grzeczne to ok, no ale jak sie wygina to masakra.

maron
pewnie juz wozek i lozeczko kupila, zaraz nam fotami zapoda;-)

juliana, leniu:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry