• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

ja Ci moge dac kopa:-D
spalam cale popoludnie, co chwile patrzac na malego bawiacego sie w lozeczku.. czaicie? wyrodna matka jestem
a teraz musze jechac po meza na baze i jak na zlosc nikogo w domu nie ma i musze Milosza brac ze soba, a ile to ubierania! tak mi sie nie chce!

maron........! dawaj wyniki!

E, to dobrego masz Syna, ze dał Mamusi pospać. Mój za chiny ludowe nie posiedzi dłuzej niż 10 min w łożeczku. więc jakiekolwiek kimanko w obecności Igora wogóle nie wchodzi w rachubę:wściekła/y:

Livastrid- sterta prania, nie opróżniona zmywarka, nie wspominając o prasowaniu!! Ale to niccc, poczekam tutaj z Wami na maron... praca nie zając nie ucieknie:-D

Ostatnia edycja:
reklama
ta, juliana wszystkim sie zdarza:tak: rozumiem, ze zorganizowalas winko i kocyk a teraz to na m czekasz;-)

nawet 10 minut nie posiedzi wika? o zesz, Ty to dopiero masz lobuza:blink:

ta, juliana wszystkim sie zdarza:tak: rozumiem, ze zorganizowalas winko i kocyk a teraz to na m czekasz;-)

nawet 10 minut nie posiedzi wika? o zesz, Ty to dopiero masz lobuza:blink:
mam, mam, prędki jest tak, ze szok!!! Teraz chwilę się zajął, bo pokroiłam mu mandarynkę, siadł sobie na podłodze i je te mandarynki więc mam chwilę spokoju.

mam, mam, prędki jest tak, ze szok!!! Teraz chwilę się zajął, bo pokroiłam mu mandarynkę, siadł sobie na podłodze i je te mandarynki więc mam chwilę spokoju.

loj oj :szok: :szok: he, no to fajnie masz:-p pralka sama pierze, a prasowanie moze poczekac. Moze jak starsze bedzie to bedzie bardziej sie soba zajmowac :huh:Jej prasowanie to ostatnie co lubie w domu robic:-p

Mala myslala, ze jej cos slodkiego daje a ja jej w pysk ziemniaka:-D:-D ale sie napyskowala, co za dziecko, zero respektu:-p

zobaczycie maron nam nic nie powie i bedzie w pazdziernikowkach pisac

Lelek- jestem jestem ,ale macie produkcje , ja Was podziwiam , nie płaczą mi dzieci , tyle tylko co praca i dom ogarnąć pranko czy tam coś ,a nie mogę nadążyć za Wami kurcze , dlatego wpadam i sie witam ze wszystkimi naraz i z każdą z osobna :tak:.

kaamaa dobre ha ha:):-D:-D

przywiozlam pasozyta:-D poszedl sie doprowadzic do stanu uzywalnosci bo wygladal jak dziad borowy:-D:-D

wiecie co mi powoedzial na powitanie? Ej, normalnie wygladasz, myslalem ze przypominasz kulke:szok: baran łagodnie mowiac:-D
a nawiazujac do tematu, jest mi lepiej, uczulenie zaczyna blednac:rofl2:

reklama
Lelek super że już lepiej się czujesz :-)

Echhhh Faceci...

Mój wczoraj podszedł do mnie jak ćwiczyłam, i pyta się "po co to robisz" ja do niego żeby mieć płaski brzuch, a on " mi się z takim" podobasz, no to ja dalej ciągnę temat pytam typa do ilu kg będę mu się podobać a ten do mnie że tak do 90 kg. :szok:

Pogięło Go do reszty :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry