• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

czasami az za duzy:-D:-D

ale jaja, znowu wygladam jak monstrum, w d.. to mam, ide do lozka:tak:

kaamaa ja cwicze ale tylko 7 minut, bo len mi na wiecej nie pozwala:-D

maron gdzie jestes???????????????????? jak dlugo bedziesz nas trzymala w niepewnosci?????????

reklama
kaamaa100 - o matko, a6w jest koszmarne :-D Ja 2 tygodnie temu skończyłam - tzn. doszłam tylko do 21 dnia i postanowiłam zrobić sobie przerwę, bo juz siły nie miałam ;-) Jakoś na dniach mam zamiar zacząć od nowa - te pierwsze dni są najprzyjemniejsze ;-)

Lelek - biedna jestes strasznie.. ale jak idziesz do łóżka, to może az tak biedna nie jesteś ;-)

Maron - no gdzieś Ty sie podziała? :-D

jestescie nienormalne :laugh2: przeczytam Was i o malo z fotela nie spadlam :laugh2: alarm falszywy, beta ujemna :-p a Wy mnie juz na porodowce widzialyscie :laugh2: ale co sie odwlecze to nie uciecze :-) kurde w sumie to troche jestem zawiedziona :tak: wiec zaczynam starania od zaraz, niech go tylko dorwe ;-):laugh2: nie no zartuje musimy to przemyslec ;-)

ale wlasnie dzieki naszej nienormalnosci nasz watek jest fajny:-D:-D

ale buuuuuu, szkoda ze nie zafasolkowalas, ale jestes, idz, idz robic bobasa:-D

reklama
Lelek, Livastrid, Maron, Wika, Kama, Juliana- witajcie dziewczyny!:-)
Miło się was czyta, humorek macie, że hoho...;-):-D:zawstydzona/y:
Lelek- a to dranie na tym pogotowiu, ja bym awanturę zrobiła! Jak tak można- a raczej jak można nie udzielić pomocy???!!:wściekła/y: Oby jutro było lepiej!
I zapomniałam, co miałam której odpisać....
Ja mam od dzisiaj ferie!!!!!!!! Całe dwa tygodnie laby!!!!!!!!:-):rofl2::-p No, ale mam co robić: muszę sprawidzić testy kontrolne i prace projektowe dzieciaków, no i czeka mnie wreszcie przerowadzka! Także najpóźniej za tydzień będę na swoim!:-):-):-)
A gdzie Maron??? Jeszcze na spotkaniu???? Pewnie opijają już z koleżanką fasolkę... Chociaż maron to raczej soczkiem! Jestem strasznie ciekawa, jaki ma wynik bety. Ale nas trzyma w niepewności... Ale by było, jakby się okazało, że jest juz w ciąży,a planowała o wiele póżniej...:szok: no, ale ja to coś przeczuwałam, mówiłam wam dziewczyny! Nie znam się na tym za bardzo, ale skoro pojawiła jej się ta druga kreska,to chyba będzie fasolka??? To może być bardzo wczesna ciąża, dlatego nie pokazało od razu, jak myslicie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry