• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

reklama
maron przykro mi, pewnie jjakaś iskierka nadziei pojawiła sie już? co nie?
Isana zazdroszczę wolnego... mnie też się marzy dzień spędzony w absolutnej ciszy

spoko :) mi sie tam przykro nie zrobilo :-) pewnie co innego jakbysmy juz w trakcie staran byli ale nie jestesmy i mamy jeszcze czas :-) moje hormony doprowadze do lady i wtedy... :-)

aaaa i dzis 41 dc :crazy:

witam sie sobotnio:-)

maron to nas w konia zrobilas:-D;-);-)

agnieszka, ciesze sie ze juz Ci lepiej:-D i musze powiedziec mezowi ze na bol glowy wcale nie jest potrzebny olklad z mlodych jajek a wystarczy paracetamol:-D:-D

a juz na pewno powiem mu tak jak wroci,bo o 7 rano wsiadl na motor i pojechal na baze- zawsze ma tam cos do zrobienia i schodzi pol dnia!:wściekła/y: a ja tu znow sie mecze w srupaniu sie.W nocy wszystko mi zeszlo a teraz znow wygladam jak mloda swinka:szok:

milego dnia staraczki!

Dzis pewnienie bede tak duzo pisac, wybaczcie

Hej :)
Co tu taki zastój się zrobił....???

spoko :) mi sie tam przykro nie zrobilo :-) pewnie co innego jakbysmy juz w trakcie staran byli ale nie jestesmy i mamy jeszcze czas :-) moje hormony doprowadze do lady i wtedy... :-)

aaaa i dzis 41 dc :crazy:

ja miałam taką sytuację jak staraliśmy siię już o Igora. To był 5 cykl. @ spóźniała mi się 3 dni. Zrobiłam test i odczytałam dopiero po około 10 min. Były dwie kreseczki, druga bladziutka, ale była. Poszłam na betę. Ciąży nie było.... Przepłakałam całą noc, następnego dnia z rana @@ przylazła.

Mnie też bedzie dzisiaj trochę mniej. Muszę ponadrabiać to co wczoraj sobie odpuściłam.
Miłego dnia :)

No, jak sie ktos stara to podejrzewam, ze to boli :-( znam kilka osob, ktore od miesiecy i lat sie staraja i wiem jak przezywaja kazde nadejscie @ :-( ale tu nastawienie tez jest wazne :-) trzeba do tego na luzie podchodzic ( chociaz wiem, nie wiem jak to jest). Mam zamiar kupic sobie po niedzieli dobry termometr i rozpoczac dokladne obserwacje mojego organizmu :-) zeby sie do konca roku z tym wszystkim zapoznac.
Ja za 2 godz zmykam na uczelnie i bede tu dopiero jutro rano

P.S moze dostane ten termometr na walentynki :-p

EDIT: a w ogole jest tu jakis krolik chinski?? tzn. wg horoskopu chinskiego?? :-) bo przeczytalam ostatnio, ze kroliki ( mlode malzenstwa) na jesien maja spodziewac sie bocianow z dobra nowina ;-):-p heh tak sie sklada, ze i ja i maz jestesmy krolikami :happy2:

Ostatnia edycja:
Witajcie laseczki:)

agnieszka, ciesze sie ze juz Ci lepiej:-D i musze powiedziec mezowi ze na bol glowy wcale nie jest potrzebny olklad z mlodych jajek a wystarczy paracetamol:-D:-D
:-D:-D dokładnie :tak:
udana jesteś z tymi jajkami Lelek :-D;-)
jakby co leczyć w pierwszej fazie paracetamolem a jak nie pomoże to koniecznie okład z młodych jajek!!:-D

Hello

Aga cieszę się że już lepiej, strasznie mi Ciebie szkoda było że musisz chora do pracy iść.

A ja dzisiaj jakoś bez humoru... jakoś dziwnie się czuję.

Miłego Dnia.

Kama dziękuję kochana jesteś,to miłe z Twojej strony :zawstydzona/y: Buziak *

A co się u Ciebie dzieje kochana że humorku przy sobocie brakuje?
Uszy do góry Kama :)

Dziewczyny ale się wyspałammmmmm to szok :szok: wstałam dokładnie 22 minuty temu :zawstydzona/y:

a ja tak sie wscieklam na meza ze lepiej nie pytac, bezmozgi osiol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a propo bociana to ostatnio 2 nade mna przelecialy:-)

reklama
Cześć dziewczyny! Wpadłam się z wami przywitać!:-)Ale dziś u mnie słoneczko świeci,:-) jakby wiosna już była,tylko, jak się okno otworzy to czuć, że powietrze jeszcze chłodne. Czekam na cieplejsze dni, wtedy ruszam na dłuuugie spacery do lasu.

Aga- to dobrze, że już lepiej, mam nadzieję, że weekend będziesz z nami więcej. Wypoczywaj ile możesz, to tylko 2 dni, a do urlopu jeszcze troszkę zostało... ale szybko zleci!:tak: a ty jutro masz tę wizytę u gina, tak? Na którą?

Lelek- przykro mi, że tak się męczysz, raz lepiej raz gorzej (tak a propos: jak wygląda młoda świnka???:-D), ale pewnie przytulanko z mężem będzie w ten weekend?;-)

Maron- wszystko się wyreguluje, szybciej niż myślisz- zobaczysz. Tylko dlaczego ta wredna @ nie przychodzi?????!!!!!!!!!:wściekła/y: Miałaś już kiedyś tak długi cykl?

Wika, Livastrid, Kama- miłego dzionka!:-):-):-)

Ja też się na maxa wyspałam, w końcu mam ferie. Dzisiaj siedzę w domku, zrobie obiadek, posprzątam trochę (akurat tego mi się nie chce), popiszę z wami na bb...;-)

A , Lelek- o co poszło z mężem? Czym tak cię wkurzył?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry