• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

Isana witaj teraz to mozesz sie cieszyc wolnym :-D. No przeprowadzaj sie, przeprowadzaj nie ma to jak na swoim:-D, ale teraz bedziesz zajeta:-p

Maron ma wynik niefasolkowy.

Nie znam się na tym za bardzo, ale skoro pojawiła jej się ta druga kreska,to chyba będzie fasolka??? To może być bardzo wczesna ciąża, dlatego nie pokazało od razu, jak myslicie?

czasem to moze byc ciaza tylko biochemiczna jesli w ogole

reklama
eeee Maron zamuliłaś :-D

A my tu już wrzawę nakręcałyśmy :-D

Także stosunkowo udanego wieczoru Ci życzę :-D

Isana ależ Ci zazdroszczę laby, mi się marzy chociaż jeden dzień w ciszy i samotności.
Fajne że idziecie na swoje, powodzenia w przeprowadzce :-)

maron przykro mi, pewnie jjakaś iskierka nadziei pojawiła sie już? co nie?
Isana zazdroszczę wolnego... mnie też się marzy dzień spędzony w absolutnej ciszy

Maron- za bardzo pospieszyłam się ze swoim postem, a chwilę potem już wiedziałam, że u ciebie nie ma fasolki! Buuuuuuuuuu....:-( Bardzo mi przykro! Tulę cię mocno kochana!:sorry2: Chociaż wiem, że się nie nastawiałaś jeszcze na fasolkę specjalnie... ale to i tak szkoda. No cóż, nowy cykl- nowa szansa.

Dziewczyny, pewnie, że mam fajnie, tyle wolnego...:-) Chętnie bym się z wami podzieliła, ale za daleko mieszkamy;-) i nie mam jak. Ah, chcę być już na swoim nowym mieszkanku. Jeszcze muszę dokupić parę rzeczy niezbędnych do codziennego użytku, np. naczynia, nową kołdrę i pościel (bo kupiliśmy nowe łóżko i zmieniamy rozmiar kołdry na większy: 220 x 200 cm- któraś tak ma? Jak się sprawuje jedna taka duża? Ciężko się ją przebiera? No i czy jest wystarczająca na 2 osoby, które lubią się wiercić?;-):-D

Isana jak sie lubicie wiercic to lepiej kupcie dwie. My tak mielismy i sobie w nocy zabieralismy wzajemnie :-D ja robilam sobie wielki kokon a maz pol koldry mial na podlodze. A maz przebiaral bo dla mnie byla za wielka. To moje doswiadczenie, moze ktoras ma inne zdanie:tak:

Dzięki za odp.:-) No my też do tej pory spaliśmy pod dwiema, ze względu na wygodę (ja właśnie lubię się cała owinąć):tak:, ale teraz zmieniamy łożko na mniejsze- 140cm,:szok::rofl2::tak: to dlatego pomyślałam sobie, że lepiej będzie teraz jedną większą kołdrę kupić, gł. dla większej bliskości, bo jakoś spanie pod dwiema pod tym względem nam nie służy, każdy odsuwa się na swój koniec łóżka, odgraniczony swoją kołdrą i nie jest wtedy za fajnie...:-( więc teraz będziemy automatycznie bliżej siebie (mniejsze łóżko) i może ta jedna duża kołdra nam wystarczy?:confused2:
Ale późno się zrobiło... nawet nie zauważyłam, b gadałam ze swoim m. Zaraz uciekam. Jutro zajrzę do was wcześniej. Dobranoc!

Isana - my mamy właśnie taką dużą kołdrę i zazwyczaj się o nią nie zabijamy ;-) Ale ja jestem bardziej ekspansywna, więc czasem mój M musi przykryć się pledem, który na te okazję mamy w nogach ;-) A teraz to w ogóle w trójkę mieścimy się pod ta kołderką - bo Staś usypia u siebie, ale rano zawsze jest już z nami :-D

Maron - a byłam przekonana, ze jednak beta będzie (+), ale ale - co się odwlecze to nie uciecze :-D

reklama
Hej hej :)
...ale się z wam uśmiałam :-D szalone kobiety :tak::-D

Agnieszka- jak dzisiaj zdrówko??? lepiej?? dobrze, ze już piątek. Ty weekendy masz wolne??
Wika dzięki że pytasz:)
Zdrówko już lepiej,paracetamol zdziałał cuda :tak:
Katar jeszcze dokucza ale mniej.
Ogólnie czuję się lepiej ale to jeszcze nie to co powinno być.
Ja weekendy mam wolne i tak się cieszę bo potrzebuję wolnego :rofl2:

jestescie nienormalne :laugh2: przeczytam Was i o malo z fotela nie spadlam :laugh2: alarm falszywy, beta ujemna :-p a Wy mnie juz na porodowce widzialyscie :laugh2: ale co sie odwlecze to nie uciecze :-) kurde w sumie to troche jestem zawiedziona :tak: wiec zaczynam starania od zaraz, niech go tylko dorwe ;-):laugh2: nie no zartuje musimy to przemyslec ;-)

maron wleciałam jak po ogień na bb aby odczytać wiadomość od Ciebie.
Szkoda że to nie fasolka ale skoro ma się pojawić w innym czasie to niech tak jednak będzie ale ile emocji dałaś dziewczynom to szok :tak:
Ja niestety nie mogłam z wami być ale myślałam i kciuki zaciskałam :tak:

Dobranoc wam!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry