• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

agnieszka uwiierz mi ze tez tego nienawidze!

co tydzien piore mu 2 torby brudnych gaci, robie zarcie w sloiki, mroze, zeby mial w trase, pozwalam sobie robic oklady z mlodych jajek nawet jak glowa mnie nie boli, wychowuje jego upragnione dziecko na ktore mnie namawial, zalatwiam sprawy urzedowe, pilnuje budowy a on takie cos!:wściekła/y::-(
oj oj, kara go spotka.

Lelek przepraszam ale rozwalasz mnie jak piszesz :-D
Udana jesteś agentka :tak:;-)
Lecz faktycznie masz rację,czasami faceci nie doceniają naszego kobiecego wysiłku a szkoda...

reklama
wiem ze czasami mowie i pisze jak swir:-D:-D

troche juz mi przeszlo, ale jak przyjdzie to nadal bede niedostepna, niech wie co traci.

Ja wiem ze on kocha stare motory, to jego hobby i ja mu nie zabraniam ale skoro ma tak malo czasu wolnego to niech go poswieca nam a nie tylko swoim zainteresowaniom.

Dobra, wyzalilam sie.;-)

agnieszka, a Ty juz posprzatalas?;-)

Lelek czasami trudno chłopa zrozumieć :-/

Ja już umyłam kuchnię,łazienkę,podlałam moje kwiatki,poodkurzałam :-)
Pranie się wyprało więc muszę iść powiesić i kurze jeszcze pościerać.
Tak na chwilę przysiadłam i zajadam się soczystymi mandarynkami ;-)

No nic uciekam na razie bo faktycznie muszę dokończyć robotę w domu a potem uciekam z małym do miasta wiec jakby co będę po późnym obiadku:)

Lelek a szyszkę w tyłek mu! :-D

Ja też ze swoim dużo razy się o to kłóciłam, i w końcu sobie zakodował w główce co jest ważniejsze.

Kurcze chyba się czymś zatrułam, już 3x kibel przytulałam :dry:

Poprzedzam pytania to nie fasolka :-D:-D

ale z Was obzarciuchy dziewczyny:-D:-D:-D

hmm... w sumie bym duzo od Was nie odbiegala dzis w tym temacie, m proponowal mi wyjazd na wyzerke i kupno wielkiej ilosci slodyczy ale sie unioslam honorem:-D;-)

ale zjadlabym z kuchni tureckiej taki makaron czerwony, do tego troszke mieska z barana i duuuuzo surowki, mniam... i zagryzlabym to wielkim deserem lodowo- owocowym a popila latte machiato:-D:tak:

10 :szok: to nie zły masz spust kobieto :-D

ALe to takie mini mini pączusie były:-p:-p:-p Ale wyrzuty sumienia mam, bo miałam sie odchudzać i co??? akurat dzisiaj mama wymyśliła sobie zrobienie pączków:wściekła/y: I moje postanowienie niejedzenia słodkości szlag trafił:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Lelek- a co do zachowania M. to faceci to naprawdę z innej planety są. Mój czasami też ma takie pomysły, ze wieczorami zamiast posiedzieć ze mną, to on wybywa i jedzie na warsztat, majstrować przy bugi. Ręce i cycki opadają:no::no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry