• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

reklama
kobietka dziekuje;-)
ja juz po:-D

a uczulona to chyba na wode jestem:-D:-D

a Wy co robicie leniuchy? pewnie przymierzacie sie pod kolderka do staranek:-D:-D

U mnie też nie ma co opadać, bo co było to już opadło :wściekła/y:

Lelek nie kracz bo wykraczesz sobie to uczulenie, znam chłopaka, który jest uczulony na jakiś związek chemiczny który jest w kranówce, musi kupować jakiś specjalny preparat neutralizujący w aptece... to dopiero przerąbane :dry:

Julka się uspypia i mi znowu wszystko do gardła podchodzi :-(

Lelek nie kracz bo wykraczesz sobie to uczulenie, znam chłopaka, który jest uczulony na jakiś związek chemiczny który jest w kranówce, musi kupować jakiś specjalny preparat neutralizujący w aptece... to dopiero przerąbane :dry:

Julka się uspypia i mi znowu wszystko do gardła podchodzi :-(

spoooko, ja mam wode z wlasnej studni;-)

czemu Ci do gardla podchodzi??

Ty dzis masz impreze?

Milosz zasnal, jego tato tez,a jasie nudze. Ogladnelabym cos ale teraz leci TYLKO MNIE KOCHAJ. Lubie ten film ale nienawidze tej aktorki, matki Michalinki- ma takie cielecy wyraz twarzy i dlatego nie chce sie rozdrazniac jeszcze bardziej wiec nie ogladam;-)

Ostatnia edycja:
reklama
ja już wiele razy oglądałam ten film, ja lubiłam ten moment kiedy sie okazuje ,że to jej mama:-D.Mój M coś tam patrzył ,a teraz po kuchni sie kręci ja dziś nie robie kolacji focha mam i kropka zjem coś na szybko tylko kupiłam dziś sałatkę śledziową z ogórkiem jakoś tak mnie naszło dziś:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry