• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

Aga- &&&&&&&& za wizytę u gina, daj znać jak poszło.

Lelek- mnie też ta aktorka denerwuje, sama nie wiem dlaczego. A doszłaś już na co możesz być uczulona?

Kama- czym się strułaś? Mam nadzieję, że już lepiej. Współczuję, bo nienawidzę takiego samopoczucia u siebie, bleee...

Ok, ja spadam. Miałam coprawda więcej dzisiaj z wami posiedzieć, ale nie dałam rady, dużo zajmowałam się mężem...:-);-) To do jutra!

reklama
Hej :))

Agnieszka- daj znać jak po wizycie. Trzymam kciuki :)
Kobietka- dobre z tą doopą :))

Ja wczoraj też miałam z Wami posiedzieć, ale zebrało sie nam wieczorem na wspominki i oglądaliśmy zdjęcia i filmiki naszego brzdąca :)

Cześć dziewczyny! Wpadłam się z wami przywitać!:-)Ale dziś u mnie słoneczko świeci,:-) jakby wiosna już była,tylko, jak się okno otworzy to czuć, że powietrze jeszcze chłodne. Czekam na cieplejsze dni, wtedy ruszam na dłuuugie spacery do lasu.

Maron- wszystko się wyreguluje, szybciej niż myślisz- zobaczysz. Tylko dlaczego ta wredna @ nie przychodzi?????!!!!!!!!!:wściekła/y: Miałaś już kiedyś tak długi cykl?

Witam Was kochane :-) ja dzis wstalam z mezem bo jechal na uczelnie, zrobilam sobie pyszna tortille na sniadanie i chyba do kolacji juz nic nie tkne:-pWiecie jak sie wczoraj wkurzylam?? wyszlam na autobus bo musialam jechac na seminarium. Jak zobaczylam korek z Zakopca ( no tak koniec ferii, zmiana turnusow:wściekła/y: )myslalam, ze padne. Na autobus czekalam godz i 15 min, kolejne 2,5 jechalam na uczelnie!!!! Masakra. Ale na szczescie zdazylam na ostatnie 5 min zajec i nawet weszlam :laugh2:haha wiem glupol ze mnie :-) no ale takim sposobem dostalam dwa wipsy.
Isana sadze, ze to przez bromergon, lek ktory biore, dalej cisza wiec jutro dzwonie do mojej ginekolog. Zapewne bede musiala wziac luteine na wywolanie, ale wole zadzwonic :-) najwyzej kaze mi przyjsc w srode (bo tylko w srody i piatki przyjmuje w prywatnym gabinecie). No zobaczymy. Cyklu nigdy takiego nie mialam najwyzej 36-dniowy, a dzis 42 dc

Ostatnia edycja:
Witam się niedzielnie
Ja już od ponad godziny na nogach,kończę śniadania,muszę dom jeszcze ogarnąć i będziemy ruszać.
Dzięki za kciuki,przydadzą się,mam stresa ale ogólnie jestem spokojna.

Maron- no to miałaś "jazdę" :)) Ważne że wpisy są :) Mój nadłuższy cykl to 44 dni!!!!! Porażka!
Agnieszka- nie stresuj sie, wszystko bedzie gites :)

Jeszcze muszę dokupić parę rzeczy niezbędnych do codziennego użytku, np. naczynia, nową kołdrę i pościel (bo kupiliśmy nowe łóżko i zmieniamy rozmiar kołdry na większy: 220 x 200 cm- któraś tak ma? Jak się sprawuje jedna taka duża? Ciężko się ją przebiera? No i czy jest wystarczająca na 2 osoby, które lubią się wiercić?;-):-D

My mamy taka kołdre. Jest naprawde duuuza:tak:i mozna sie do siebie tulić , potem odwrocic i kazdy ma swoj wielki kawałek do przykrycia;-)Nie wiedze zadnego problemu w przebieraniu:tak:

Witajcie!!!! nie nadrobie Was. Nie wiem skad macie tyle czasu i energii na pisanie:tak:
Życze Udanej niedzieli kobitki!!!

Isana my tez mamy taka koldre :-) swietna jest, ja mam nawyk zawijania sie w koldre :-) w tak duza moge sie zawinac i S. tez i nie zabieramy jej sobie nawzajem :-) polecam.
wika no masakra :crazy: ja lubie miec wszystko poukladane a tu nie wiem kiedy sie jej spodziewac :-(
a powiedzcie mi, jak wywolam @ luteina to normalnie mam od krwawienia liczy jako zwykly cykl??
aa i wyczytalam gdzies jeszcze, ze jak @ nie ma to znak, ze owulki nie bylo, ale nie wiem czy to prawda
Wiecie co i objawy przed @ juz gdzies zwialy :wściekła/y:

Hej!
A dzisiaj u mnie też słoneczko świeci!:-)
Ja dzisiaj w domku, na spokojnie z mężem sobie siedzę, zrobie jakiś obiadek, potem obejrzymy film na DVD. Ale od jutra zabieram się za przeprowadzkę, muszę popakować ciuchy i inne rzeczy, dokupić co brakuje. Mam nadzieję, że najdalej za tydzień będziemy już na swoim.:-):tak::tak:

Aga- czekam na relację z wizyty u gina.

Maron- to faktycznie długo już @ nie masz, też słyszłam, że jak cykl jest długi (ponad normę) to prawdop. jest bezowulacyjny.:-(

Lelek- i jak dzisiaj się czujesz? Nadal wyglądasz jak młoda świnka?:-D

Dziewczyny, dzięki za odp. dot kołdry, chyba się jednak zdecyduję na tę jedną większą, mam nadzieję, że wystarczy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry