• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Hej!

Goscie odjechali, bylo cale moje rodzenstwo czyli 5 osob z zonami i dziecmi,oprocz jednej bratowej:-) dzieci w sumie bylo 8:tak:

Miloszek najbardziej upodobal sobie 10miesiecznego kuzyna i tak go glaskal i przytulal ze Nikus co chwila ladowal na podlodze:-D:-D

Moj pasozyt o 23.00 wyjezdza juz w trase- do soboty mam spokoj z okladem z mlodych jaj:-D:-D

A Wam kochane jak minał dzien?

Kobietka- wróć, wróc do nas. Powodzenia :)
Martolinka- a ja jutro mam wolne. Wiec u mnie weekend jeszcze się nie skończyl :)))
Lelek- czyli Miłoszek bez problemu zaakceptuje nowego członka rodziny :))
Kaamaa- a co u CIebie?
Livastrid- a Ty?? Cały weekend Cie nie było na bb.!

Ja cały dzisiejszy dzień sppędziłam na wspominaniu tego co się działo rok temu. Matko, moje dziecię już jest takie duużżżżże. Ale ten czas płynie...

Właśnie, Aga, zero informacji jak po wizycie???? A my tak czekałyśmy....:-( Ja nie bardzo mam kiedy wchodzić na zamknięty. Czasami ledwo tutaj dam radę coś napisać. A w ogóle wg mnie to trochę dla mnie osobiście te dwa wątki dla tych samych osób, ja np nie wiem na którym mam się skupić, a żeby co chwilę wchodzić na obydwa to nie mam niestety czasu...:-(:no:

marolinka,kama,isana macie prywatne wiadomości.
Przepraszam ze nic nie napisze na ogólnym ale "mam szpiega" i nie chcę aby podczytywano moje prywatne sprawy.

Dziękuję kochane za kciuki,jesteście kochane :tak:

reklama
Ok, aga, już przeczytałam.:-)

A ty, Lelek- kiedy masz mieć teraz @? Bo tochyba jakoś na dniach, o ile się nie mylę, co? Bo po @ zaczynacie staranka, tak? Odpisz kochana, bo widzisz ja jestem w podobnej sytuacji co ty- jako pierwsze oficjalnie się zaczynamy starać na naszym wątku, potem są juz dziewczyny na kwiecień- z tym, że ja trochę się wyłamałam i próbowaliśmy już w tym miesiącu, teraz czekam na @ (a właściwie na jej brak!)- orientacyjnie powinnam dostać jakoś w przedziale 18-22 lutego. A ty?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry