• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

Wika - 100 lat dla Igorka! :-D

Ja dziś krótko, więc rozpisywać sie nie będę, mam niestety strasznie dużo rzeczy na głowie, ale zbliżający się "koniec" pracy i urlop trzymają mnie na nogach ;-) Dobranoc Kochane!

reklama
Witam sie z rana... moj smyk postanowil mnie obudzic przed 7 z wolaniem o mniam mniam i zamiast pojsc jeszcze spac, stwierdzil ze woli zrobic kupe i oto tym sposobem juz nie spie. W nocy tez mialam przerwe 3 godzinna w spaniu bo maz jechal do pracy a mi sie nie chcialo go odwozic i kazalam samemu i chyba mnie pokaralo i dlatego nie moglam spac, a no i auta nie mam:no:
na Walentynki dostalam od meza cmoka w policzek. Tak, tak. Nad ranem co prawda przyslal jakiegos sentymentalnego smsa ale co mi po nim:-(

Isana to Twoj @ wypada wczesniej niz moj. Ja to powinnam dostac mnie wiecej 24-27 luty, czyli jeszcze troche no i bede chciala isc po @ do gina zeby mnie tam poogladal swoim okiem:-pwiec mi staranka moga sie odsunac na kilka dni jescze, no ale to wszystko zalezy kiedy przyjdzie malpa.

phoenix super ze masz jakas optymistyczna mysl podtrzymujaca Cie na duchu:-)

Milego dnia kobietki!

Dzień dobry wszystkim

Wika wszystkiego najlepszego dla Igorka z okazji jednego roczku:)
1858.gif

...a gdzie jest livastrid?

Ja cały dzisiejszy dzień sppędziłam na wspominaniu tego co się działo rok temu. Matko, moje dziecię już jest takie duużżżżże. Ale ten czas płynie...

Wika czas leci co nie?:-D ja wspominałam jak to w Walentyki 2 lata temu zaczeły sie moje dni płodne i rozpoczelismy atak :tak:rok temu Antek juz był ..

marolinka,kama,isana macie prywatne wiadomości.
Przepraszam ze nic nie napisze na ogólnym ale "mam szpiega" i nie chcę aby podczytywano moje prywatne sprawy.

Dziękuję kochane za kciuki,jesteście kochane :tak:

agnieszka dzieki za info:tak:

Witajcie,
synek spi , a ja mam chwile:tak:
Livastrid pewnie weekend poswieciła dla meza - prawidłowo:tak:
My mielismy wczoraj walentynkowy obiad , spacer , kawke, ale najwazniejsze, ze był czas tylko dla siebie. Juz chyba za 3 tygodnie nigdzie sami nie bylimsy:tak:Siostra przyjechała wiec Antek został w domku z ciocia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry