• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

mis_pierwsze_urodziny.jpgZobacz załącznik 327269

Zdrowka i slonka dla Igorka!

Co mamusia, jeszcze troche i synek bedzie Ci kwiatki na dzien matki przynosic, hmm?

witajcie, dziewczynki,
mam nadzieje, ze odpoczelyscie od mojego widoku:-D:-D:-D

w sobote bylismy na spacerze, potem w sklepach a wieczor zakonczylismy wioskowym ogladaniem finalu nor eurowizji:tak:
w niedziele odchorowywalam wioskowe wieczorne spotkanie a po poludniu pryk do znajomych;-) u nas tu wczoraj byl dzien matki:laugh2:
a dzis mojemu dzieciatku zafundowalam szczepienie;-)

usciski walentynkowe i ode mnie dla Wszystkich

dobra, niech wypije jakiegos herbatnika a potem do Was wroce:-p:-p:-p

reklama
no i jest nasza zguba!!!:-D:-Dwitaj livastrid, Tobie to dobrze- takie szalenstwa zaliczac:-D
A i zapomnialabym Wam napisac ze czasami wstydze sie za mojego synka
31.gif
31.gif
wczoraj dawal rade jak cie moge a dzis rano przyjechala moja kolezanka z roczna coreczka i co?? Moj zuch beczal!!! Julcia bardzo glosno piszczy i krzyczy a ten moj ancymon najzwyczajniej w swiecie bal sie jej!!!
31.gif
31.gif
649rozpacz.gif
649rozpacz.gif
649rozpacz.gif
dopiero po godzinie czasu podszedl do niej i probowal buzi dac ale tak ze ja przewrocil
12.gif
12.gif
12.gif

A i jeszcze jedno! Moje dziecie czasami zachowuje sie jak dzik
11.gif
wczoraj po kapieli uciekl mi i zanim zalozylam mu pampersa nasiural na moja poduszke, a dzis wyjadal obierki ze smietnika
pomocy.gif
pomocy.gif
pomocy.gif
pomocy.gif
pomocy.gif
pomocy.gif
pomocy.gif
pomocy.gif

Ostatnia edycja:
A i jeszcze jedno! Moje dziecie czasami zachowuje sie jak dzik
11.gif
wczoraj po kapieli uciekl mi i zanim zalozylam mu pampersa nasiural na moja poduszke, a dzis wyjadal obierki ze smietnika
pomocy.gif
pomocy.gif
pomocy.gif
pomocy.gif
pomocy.gif
pomocy.gif
pomocy.gif
pomocy.gif

hmmmm :-D:-D:-D:-D:-D

nie martw sie, moje dziecko mi nasrakalo na poduszke;-)

jestem zmeczona moj weekend byl zbyt aktywny:-p jeszcze do tego @ nie przyszla (prosze sie nie doszukiwac:-p) Jeszcze sie nie rozkrecilam z gadulstwem, wiec prosze poczekac:-p:-p:-p

A, Lelek, facetem sie nie martw, wiesz oni czasem maja ograniczone mozdzki:-p Zauwaz, ze sms dostalas, wiec potrafi sie wysilic, co tam trzeba zrobic.

No, no livastrid, a ja bym sie doszukiwala czegos w braku @:-D:-D
odpocznij sobie;-)

moja szefowa zaszalala i odeslala mi legitymacje ubezpieczeniowa w ekspresowym tempie, wiec umowilam sie do gina na ten piatek. Babka mowila ze moge w srode ale ja nie lubie chodzic w srodku tygodnia:-D:-D i juz nie moge sie doczekac tej wizyty! Nie to zebym uwielbiala jak obcy facet mi TAM grzebie, ale ze bede wiedziala na czym stoje i po @ od razu do roboty:-D:-D

niom nie dziwie Ci sie, ze doczekac sie nie mozesz:tak: a w ogole jak Ty sie czujesz, przeszlo Ci czy ciagle masz jakies tam opuchniecia?

Wiesz, moze gdyby gin byl fajny mlody i w moim typie to moze bym i do takiego chodzila:laugh2: z meskim ginem, do tego starym mialam 2 razy do czynienia raz jak mnie skladal po porodzie i za drugim razem gdy do kontroli poszlam. Temu drugiemu to w ogole lapy sie trzesly i juz chcialam prosic by mi dali innego lekarza. Chodze do kobiety, bo mam taka fanaberie:-pale przyznam, ze meska lapka jest o wiele delikatniejsza:laugh2:

livastrid ja juz tyle ginow zaliczylam- w sensie wizyty;-)- starych, mlodych, kobite, ale mimo ze ona prowadzila mnie przez rok to ucieklamod niej bo raz ze byla strasznie niedelikatna to jeszcze kasowala mnie za jedna wizyte 300zl, wiec niech spada. Uwazam ze facet nigdy nie powinien byc pediatra a kobieta ginekologiem:-)
Teraz mam takiego przystojniaka kolo 30 albo lekko po,ale bardzo mily, profesjonalny i dzieki niemu mysz doszla mi jako tako do siebie

a jesli chodzi o mnie to juz lepiej, nie wywala mnie:)

Ostatnia edycja:
to ok:tak:

ja bylam 2 razy u takiej, na poczatku ciazy, niby lekarz wojewodzki a taka paskudna byla, ze hej:no: i w obyciu i jako lekarz. Ale, ze akurat bylam chwilowo w pl to jakos to przebolalam. Tu u siebie mam fajna babeczke o najwiekszej empatii pod sloncem chyba:tak: Nie, zeby mi jakis facet krzywde zrobil, pewno nie bylabym wtedy taka skora do roznych zartow:-p, ale po prostu mam takie zalecenie zyciowe by omijac panow:rolleyes2::-p

A tu w ogole opieka nad ciezarnymi jest zabawna. W zasadzie to typowego badania gin nie ma. W zasadzie do konca pierwszego trymestru nie jestes w ciazy a potem to tylko robia ci duze badania z krwi i co miesiac przychodzisz na mierzenie cisnienia, cukru i bialka i sluchania serduszka. Chyba, ze cos sie dzieje nie tak to masz czestsze kontrole i tyle.

opieka lekarska kobiet w ciazy zalezy chyba od rejonu i lekarza, niektorzy robia np usg co wizyte, ja tak mialam, a niektorzy 2 razy na cala ciaze.

Wlasnie moj brat oznajmil mi ze jego zonka urodzi pod koniec lipca!:tak:

hejka lasencje walentynkowo

Ja jeszcze nigdy nie bylam u gina faceta,jakos nie wyobrazam sobie zeby mi obcy facet zagladal miedzy nogi Moze jestem nienormalna,ale spalilabym sie ze wstydu.Nieeeeeeeeee tego sobie nie wyobrazam

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry