Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie chce kanapek chce kolacje przy swiecach szampana i kapiel z pianka a pozniej goracy seks ............ale tego mu nie powiedzialam

W gruncie rzeczy walentynki to dla mnie normalny dzien. Wiesz kiedys to mi sie chcialo cos tam robic itd a teraz to razem mamy w duszy. Wiem natomiast, ze zawsze cos dostane dla wypelnienia tradycji. Prawde mowiac przy moim malym dziecku czlowiek nie ma ochoty na jakies udziwnienia i mysli tylko o tym by taki tyran w koncu zasnal a gdy on juz zasnie kazdy z nas mysli by tez sie wylozyc;-) chwila ciszy jest po prostu bezcenna![]()
Napisz coś więcej o sobie, ile masz lat, czy masz już dziecko, czym się zajmujesz ... itp??? To widzę, że u ciebie staranka całkiem niedługo. Powodzenia!

Najlepsze jest to rankami - jak spimy to On przez około godzinę (niezależnie od tego jaka jest pora) po wstaniu zajmuje się sobą, a nam daje pospać
Gada, śpiewa, przewala się po naszym łózku [ma bezpośrednie przejście ze swojego łóżka do naszego] wkłada nam palce do oczu, uszu, buzi, łaskocze, ale nie nachalnie i delikatnie, więc śpimy dalej 
Ja sama chodzę do mężczyzny i jestem bardzo zadowolona - inna sprawa, ze na początku się troche krępowałam, bo jest znajomym ze studiów moich Rodziców i zdarza się nam spotykac na gruncie towarzyskim ;-) Ale to i tak nic przy mojej koleżance ze studiów, której ginekologiem był Jej tata, ba, nawet odbierał poród swojego wnuka ;-) I z jeszcze śmieszniejszych (dla postronnych) sytuacji: teściowa mojego brata rodziła jeszcze będąc na studiach (tez lekarka) i przy porodzie ... była cała Jej grupa, bo akurat mieli ginekologię ;-) KOSZMAR! 

livastrid jesteś ufff ;-)
tylko zastanawiam się nad kolorem itd.ale czad aż żyć się chce!Kwiatuszek- witaj na naszym wąteczku!:-) Fajnie, że do nas dołączyłaś.Napisz coś więcej o sobie, ile masz lat, czy masz już dziecko, czym się zajmujesz ... itp??? To widzę, że u ciebie staranka całkiem niedługo. Powodzenia!
.