• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

dzien dobry

ja sie nie zgubilam Agnieszka, ja tylko dalam Wam odpoczac od siebie:-D No tak wybieranie sobie prezentu jest najpraktyczniejsze:tak:

a wiesz co kwiatuszek, poczekaj jeszcze troche;-) gdy urodzisz to sie dopiero bedziesz zmagac z takim malym kims, wszyscy dookola mowic Ci beda, ze sliczne, malutkie, slodziutkie i takie spokojne a w domu gdy nikt nie patrzy zamienia sie w diabla:-D Tak, wlasnie Isana, Ciebie to tez dotyczy:-p:-D obsrana poduszka nie bedzie juz taka smieszna wtedy zwlaszcza gdy bedziesz zmeczona:-D:-D:-D:-p

Powiedzialam wczoraj m, ze trzeba bylo nie rodzic w roku tygrysa, byloby wtedy spokojniejsze a nie takie co adhd ma:-D

phoenix, Twoja opowiesc przypomniala mi cos. Pamietam babka, pani dr z anatomii mowila mi jak to pewnego dnia pech sprawil, ze grupa miala zajecia prosektoryjne czy jakies tam takie i trafili akurat na swoja zmarla kolezanke. Chyba lepiej rodzic przy znajomej grupie:blink:

Wika Igor to ma chyba slepia po Tobie. Mnie tam wyglada na malego broja:-)

a w ogole co tu taka posucha w watku

glowa mnie dzis boli:-pnie biore tabletki poczekam na efekt jajeczny:laugh2::-p:laugh2::sorry2:

reklama
Witajcie,
Antek zasypia . Ja przed chwila rozwiesiłam pranie i wyciagnełam kilka klocków- norma:-D ostatnio nawet młody włożył do pralki banana i sie wyprał razem z ciuchami. Mały diabełek
strach sie bac co bedzie dalej :cool:
I jak dziewczynki walentynkowa noc udana?:-D

wlasnie czekam na ten oklad:tak:

tak dokladnie walentynkowa przespana i to nawet od a do z :-D

banan w pralce :-D:-D:-D, pewnie chcial Ci, martolinka zasugerowac, ze chce mus bananowy:-D nie no ja poki co spotykam w pralce monety i telefony

pewnie, kwiatuszek to fajne jest, tylko czasem czlowiek jest zmeczony po prostu i ma dosyc;-)

A w ogole to mam u siebie powrot zimy. Nie pytac jak straszny!!!

reklama
ale z drugiej strony jakie to piekne i wogole kiedys bedziecie mialy co wspominac,jak bede miala synka to tez bedzie Antek
Odbieram to jako komplement:tak: myślałam , ze moje dziecko bedzie miało oryginalne imie , ale sporo teraz Antków spotykam na swojej drodze:tak: najwazniejsze , ze mi sie podoba;-)

banan w pralce :-D:-D:-D, pewnie chcial Ci, martolinka zasugerowac, ze chce mus bananowy:-D nie no ja poki co spotykam w pralce monety i telefony
!!!
a nie mógł po prostu powiedzieć:-D
Przechodze ostatnio z naszym synem szkołe życia. Zaczal sie okres histerii , wymuszania i płaczu. Nie spodziewałam sie , ze moge miec tyle cierpliowsci :happy2: widze , ze moja metoda postawy stanowczej , aczkolwiek niewzruszonej przynosi efekty.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry