livastrid
2010 & 2012
dzien dobry
ja sie nie zgubilam Agnieszka, ja tylko dalam Wam odpoczac od siebie
No tak wybieranie sobie prezentu jest najpraktyczniejsze
a wiesz co kwiatuszek, poczekaj jeszcze troche;-) gdy urodzisz to sie dopiero bedziesz zmagac z takim malym kims, wszyscy dookola mowic Ci beda, ze sliczne, malutkie, slodziutkie i takie spokojne a w domu gdy nikt nie patrzy zamienia sie w diabla
Tak, wlasnie Isana, Ciebie to tez dotyczy
obsrana poduszka nie bedzie juz taka smieszna wtedy zwlaszcza gdy bedziesz zmeczona

Powiedzialam wczoraj m, ze trzeba bylo nie rodzic w roku tygrysa, byloby wtedy spokojniejsze a nie takie co adhd ma
phoenix, Twoja opowiesc przypomniala mi cos. Pamietam babka, pani dr z anatomii mowila mi jak to pewnego dnia pech sprawil, ze grupa miala zajecia prosektoryjne czy jakies tam takie i trafili akurat na swoja zmarla kolezanke. Chyba lepiej rodzic przy znajomej grupie
Wika Igor to ma chyba slepia po Tobie. Mnie tam wyglada na malego broja:-)
a w ogole co tu taka posucha w watku
glowa mnie dzis boli
nie biore tabletki poczekam na efekt jajeczny

ja sie nie zgubilam Agnieszka, ja tylko dalam Wam odpoczac od siebie
No tak wybieranie sobie prezentu jest najpraktyczniejsze
a wiesz co kwiatuszek, poczekaj jeszcze troche;-) gdy urodzisz to sie dopiero bedziesz zmagac z takim malym kims, wszyscy dookola mowic Ci beda, ze sliczne, malutkie, slodziutkie i takie spokojne a w domu gdy nikt nie patrzy zamienia sie w diabla
Tak, wlasnie Isana, Ciebie to tez dotyczy
obsrana poduszka nie bedzie juz taka smieszna wtedy zwlaszcza gdy bedziesz zmeczona

Powiedzialam wczoraj m, ze trzeba bylo nie rodzic w roku tygrysa, byloby wtedy spokojniejsze a nie takie co adhd ma

phoenix, Twoja opowiesc przypomniala mi cos. Pamietam babka, pani dr z anatomii mowila mi jak to pewnego dnia pech sprawil, ze grupa miala zajecia prosektoryjne czy jakies tam takie i trafili akurat na swoja zmarla kolezanke. Chyba lepiej rodzic przy znajomej grupie

Wika Igor to ma chyba slepia po Tobie. Mnie tam wyglada na malego broja:-)
a w ogole co tu taka posucha w watku
glowa mnie dzis boli
nie biore tabletki poczekam na efekt jajeczny

widze , ze moja metoda postawy stanowczej , aczkolwiek niewzruszonej przynosi efekty.