• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

reklama
zeby byl bigos to musze kapuste najpierw zrobic a to trwa troche. Wiesz tu kapusty nie kupie:-p z golonka tez ciezko tutaj, makaron do wody to tez nie :-p ale wybredna jestem ;-) spoko musze pogrzebac w sieci ale cos mi sie wydaje ze na pizzy sie to skonczy:-D:-p

tak jakby, tyle, ze mama nie pije:blink: bo ostatnio jak tak bylo to tata musial mame z podlogi sprzatac:-D:-D:-D;-),
prawde mowiac nie mam ochoty a ktos tym calym meskim bajzlem bedzie musial operowac

Na test jeszcze z pewnością za wcześnie, to mój 26dc, nie wiem ile ten bedzie trwał, może 28 dni a może i 30-32 albo i więcej (oby nie)- ost. trwał 32 dni. Teraz to w sumie nic nie wiadomo, bo to dopiero drugi cykl po odstawieniu tabletek. Także czekam. A przeprowadzka i związane z nią sprawy, porządki itp. juz się zaczęły i nie mogę z tym poczekać. Pozostaje mi wierzyć, wszystko będzie ok, czy to z fasolką czy też jeszcze nie. Ale staram się tak na wszelki wypadek uważać, robić wszystko wolniej, nie dźwigać jeśli nie muszę... itp.

Livastrid- a z jakiej okazji macie tę imprezkę?

livastrid to postaw paluszki kolo wody i ok:-D:-D

Isana, a moze bete bys zrobila? Tak, wiem, nie mam najmniejszego pojecia o tym kiedy to mozna juz robic, ale tak sie nakrecam Twoja sytuacja jakbym to ja miala teraz swoje 5 minut:-D:-D:-D

Nie wiem dlaczego ale ostatnio mimo wielkiego pragnienia kolejnego potomka dopadaja mnie watpliwosci, czy nie lepiej poczekac kilka lat........ Wy tez tak macie? Tzn ja tylko ze wzgledu na finanse bym czekala, ale kto mi zapewni ze za kilka lat bedzie o wiele lepiej?

Lelek- dzięki kochana! Nakręcaj się, nakręcaj... haha ciebie też to za chwilę czeka!:-);-):-p ja tam wolę poczekać, beta może i by coś już wykazała, ale wątpię, staram się nie nastawiać specjalnie, ale nie jest to takie łatwe...:no: TYm bardziej, że poczytałam trochę i dziewczyny radzą robić test najwczesniej w dniu spodziewanej @ a nawet po, bo wczesniej często nie wychodzi, tzn. jest wynik fałszywie ujemny, a jest ciąża (jednej dziewczynie ostatnio dopiero tydzień po @ pokazał 2 kreski, ale ona czuła intuicyjnie, że to to).

Cały czas chce mi sie jeść;-) (już takod kilku dobrych dni), a jak piszecie o jakimś jedzonku to aż mi ślinka cieknie... Ale o dziwo ciągnie mnie na słone, ostre, konkretne smaki, a nie na słodkości jak do tej pory (zawsze uwielbiałam słodycze, jadłam dużo czekolady, czekoladek, ciasteczek itp, a teraz jakoś nie mam ochoty na takie rzeczy, nawet mojego ulubionego ptasiego mleczka nie otworzyłam, a mój mi kupił kilka dni temu!):szok::confused::rolleyes2:

reklama
livastrid moze zrob na szybko ciastka francuskie nadziewane miesem.Jest szybki i tanie . Fars - paczka mieska mielonego z indyka ,cebula pokrojona w kostke ,sol i pieprz .Wszystko razem wymieszaj(cebula ma byc surowa)i rob tak jak ciastka francuskie z nadzieniem .Do piekarnika na 190 C i piecz az sie zarumieniaciastka na gorze okolo 20 min. Podawac na cieplo i zimno Smacznego!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry