• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

reklama
wika, my to chyba musimy pogodzic sie z tym losem ze faceci maja tylko o jeden zwoj na mozgu wiecej od kaczek, dzieki czemu nie sraja na podworku:-D:-D

wika, my to chyba musimy pogodzic sie z tym losem ze faceci maja tylko o jeden zwoj na mozgu wiecej od kaczek, dzieki czemu nie sraja na podworku:-D:-D

Lelek- ty to masz fajne teksty!!! Zawsze mnie rozbawiasz...:-D
Szkoda, że u ciebie nie było przytulanek... to takie miłe!;-) A ja już sama nie wiem, co myśleć, raz mama przeczucie, że może się udało, a czasem obawiam się, że to coś z pęcherzem albo z nerką...:-(:confused:

Ostatnia edycja:
Nie wiedziałam, przykro mi, lelek:-( mnie tez czasami nie jest przyjemnie, a nawet boli, więc tym bardziej ci współczuję, jesli masz tak cały czas... to coś długo cię boli po porodzie, a znasz przyczynę?

reklama
ej babeczki, wyluzujcie,
oni tacy sa czasem wstretni... Mnie tez czasem moj piernik wkurza, no i co ja mam na to poradzic. Co odejde, jasne i z moze jeszcze wiekszym matolem bede miala do czynienia. My po prostu za duzo myslimy a oni za malo:-p Wiosna niedlugo bedzie i koniec deprechy.

Do mnie zawitala dzis ciotka Gertruda:-p

A imprezka bez powodu, po prostu paru znajomych zostaje bez swoich bab i chca odswiezyc umysly. A ze ze mna mozna jak z facetem gadac :-pto party u nas;-)

Lelek, moze boczna bylaby gicio

mialam cos jeszcze napisac, ale zapomnialam co

Isana, ja na poczatku jadlam zelki :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry