Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kama Twoje kostki tez swieca w ciemnosci?? ;-)
Livastrid przesylaj![]()
nie zazdroszczę, w sumie u Nas gadają że od jutra mają śnieżyce być

Juliana dzieki za pomysł niezły ten wozekmartolinka zobacz zooper hula

Martolinka ja mam ten sam problem, bo potrzebujemy parasolki jak najmniejszej po złożeniu, żeby za dużo miejsca nie zajmowała jak pojedziemy na wakacje do Chorwacjitylko ja chcę taką stricte parasolkę z rączkami, ale też nie chcę kupę kasy wydać, bo w sumie tylko na wyjazd nam potrzebna
ale też badziewia jakiegoś nie chcę, żeby zaraz się nie rozwaliła
myślałam np. o czymś takim -> SPACERÓWKA PARASOLKA RAIDER MILLY MALLY PROMOCJA! (1460507053) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
a jakie ona ma opinie?kaamaa mi chyba na wzrok sie rzuciło. Gdzie jest tam napisane jaki ma udzwig? ile kg mozna na nia wrzucicJa kupuję taką:
EasyGO LOOP EASYGO
Jest super,dziewczyna ze styczniówek używa i bardzo zadowolona.
U Nas ten wózek taki czysto samochodowy będzie, na jakąś wycieczkę czy cóś.
:-)

dokładnie jeszcze nie wiemy gdzie jedziemy, bo zastanawiamy się czy coś rezerwować czy jechać w ciemno
a poza tym nie wiemy czy pojedziemy tylko z Bartusiem i moimi dwoma siostrami czy jeszcze kuzynka z mężem i dwójką dzieci z nami pojadą
a Ty już tam byłaś??? Jak tak to gdzie???
A to przeciez normalna polityka, ze pobyt trzeba zalegalizowac, no ni?
Hehe Juliana my też mamy zamiar tam począć kolejną pociechędokładnie jeszcze nie wiemy gdzie jedziemy, bo zastanawiamy się czy coś rezerwować czy jechać w ciemno
a poza tym nie wiemy czy pojedziemy tylko z Bartusiem i moimi dwoma siostrami czy jeszcze kuzynka z mężem i dwójką dzieci z nami pojadą
a Ty już tam byłaś??? Jak tak to gdzie???