• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

reklama
wiesz juliana, zimno nie jest odczuwalna to moze z jakies -6, bo na termometrze mam tu -2, ale ten snieg to porazka!!!

yes, pewnie od nas to idzie

kaamaa ja sie nigdzie nie wybieram, ale musze paszport zrobic dla malej, bo musze ja w koncu na policji zameldowac:rolleyes2:

maron wyslane, wiec licze ze w nocy przyjdzie:-D

Ostatnia edycja:
Mama sowka a w jakie miejsce jedziecie do Chorwacji?

zakochalam sie w tym miejscu i tak sobie siedze na Forum Chorwacja i ogladam ,planuje i marze .Co by tu zrobic zeby pojechac .Mojemu M powiedzialam ,ze to piekne miejsce na poczecie dzidziusia

martolinka zobacz zooper hula
Juliana dzieki za pomysł niezły ten wozek:tak:

Martolinka ja mam ten sam problem, bo potrzebujemy parasolki jak najmniejszej po złożeniu, żeby za dużo miejsca nie zajmowała jak pojedziemy na wakacje do Chorwacji:-D tylko ja chcę taką stricte parasolkę z rączkami, ale też nie chcę kupę kasy wydać, bo w sumie tylko na wyjazd nam potrzebna:tak: ale też badziewia jakiegoś nie chcę, żeby zaraz się nie rozwaliła:szok: myślałam np. o czymś takim -> SPACERÓWKA PARASOLKA RAIDER MILLY MALLY PROMOCJA! (1460507053) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Myle , ze taka spacerówka moze Ci sie wiecej rady przydac:tak: a jakie ona ma opinie?
Powiedz gdzie jedziecie do tej Chorwacji , bo mi sie marzy od jakiegos czasu.
Ja kupuję taką:
EasyGO LOOP EASYGO

Jest super,dziewczyna ze styczniówek używa i bardzo zadowolona.
U Nas ten wózek taki czysto samochodowy będzie, na jakąś wycieczkę czy cóś.
:-)
kaamaa mi chyba na wzrok sie rzuciło. Gdzie jest tam napisane jaki ma udzwig? ile kg mozna na nia wrzucic:tak:

Mama sowka a w jakie miejsce jedziecie do Chorwacji?zakochalam sie w tym miejscu i tak sobie siedze na Forum Chorwacja i ogladam ,planuje i marze .Co by tu zrobic zeby pojechac .Mojemu M powiedzialam ,ze to piekne miejsce na poczecie dzidziusia

Hehe Juliana my też mamy zamiar tam począć kolejną pociechę:happy: dokładnie jeszcze nie wiemy gdzie jedziemy, bo zastanawiamy się czy coś rezerwować czy jechać w ciemno:eek: a poza tym nie wiemy czy pojedziemy tylko z Bartusiem i moimi dwoma siostrami czy jeszcze kuzynka z mężem i dwójką dzieci z nami pojadą:confused: a Ty już tam byłaś??? Jak tak to gdzie???

Ostatnia edycja:
juliana w kazdym kraju jest wydzial dla obcokrajowcow tylko, ze w roznych instytucjach sie miesci. W N to akurat budynek policji, tu zreszta tez wyrabia sie prawko, pozwolenie na bron, zaswiadczenie do pracy z dziecmi i mlodzieza i takie tam. Paszporty tez, ale norweskie:-D A to przeciez normalna polityka, ze pobyt trzeba zalegalizowac, no ni?:-p

reklama
Hehe Juliana my też mamy zamiar tam począć kolejną pociechę:happy: dokładnie jeszcze nie wiemy gdzie jedziemy, bo zastanawiamy się czy coś rezerwować czy jechać w ciemno:eek: a poza tym nie wiemy czy pojedziemy tylko z Bartusiem i moimi dwoma siostrami czy jeszcze kuzynka z mężem i dwójką dzieci z nami pojadą:confused: a Ty już tam byłaś??? Jak tak to gdzie???

Mama a orientujesz sie moze jakie sa koszty takiego wyjazdu? My zastanawiamy sie tez nad Praga :) bylismy tam , ale to takie miejsce na Ziemii , do którego bardzo mnie ciągnie i znowu i znowu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry