• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

Witajcie baby!:-D:-D

livastrid- nie zazdroszcze zalatwiania formalnosci i wspolczuje pogody:szok::no: a i zaloze sie ze do spaghetti wrocisz predzej niz Ci sie wydaje:-D:-D:-D

maron- ja pitole, ale Cie organizm robi w konia:szok::szok:

martolinka
a ja szukam takiej typowej parasolki zeby z przodu miala 2 kolka a z tylu 1, jednak po przegladnieciu 11 stron allegro znalazlam tylko 1 sztuke uzywana i zniszczona:-( a mi wlasnie chodzi zeby miec taka do auta i na zakupy, bo ta spacerowka co mam to jest za duza o jedno kolo do mojego bagaznika w aucie:wściekła/y::-p

kaamaa ja z kolei mam gre planszowa, pionki i karty:-D a maz zawsze mnie rozwala,bo jak jawylosuje ze musze mu zrobic masaz, to on wybiera miejsce na ciele i wiadomo co za kazdym razem kaze mi masowac;-);-):-D:-D

juliana, fajnie jest tak sobie pomarzyc, co nie? My jak pojechalismy w podroz poslubna do Wloch to tam mielismy splodzic malego, niestety nie udalo sie, mezowi z tego goraca niezbyt sie chcialo;-) a i ja nie bylam wtedy skora do igrazek bo skora spalona od slonca piekla:-D:-D

reklama
Mysle , ze taka spacerówka moze Ci sie wiecej rady przydac:tak: a jakie ona ma opinie?

Martolinka taki przykładowy wózek wkleiłam, bo dokładnie nie wiem jeszcze jaki chcemy i nie wiem jaki ten ma opinię:eek:

Mama a orientujesz sie moze jakie sa koszty takiego wyjazdu? My zastanawiamy sie tez nad Praga :) bylismy tam , ale to takie miejsce na Ziemii , do którego bardzo mnie ciągnie i znowu i znowu

Martolinka zależy jak chcesz jechać:tak: my szukamy tylko noclegu i będziemy robić sobie jedzonko sami -> dużo weźmiemy z domu, bo jedziemy samochodem i może jak się nam uda to pożyczymy taki bagażnik na dach:-D:-p dlatego my jedziemy na 2 ostatnie tygodnie czerwca, żeby jeszcze sezonu nie było jest o wiele taniej:-D w Pradze też byliśmy, ale tylko 1 dzień:-( ceny noclegów wahają się od 7-8 euro do pewnie i 100 euro

hej Lelek,
widzisz Wy spaleni byliscie a ja mnie po jezdzie rowerem przez pol wyspy dupcia bolala tak, ze nie moglam sobie zadnej wygodnej pozycji znalezc by nie bolalo:-p pewnie wroce, ale poki co mam napakowany bebech do granic mozliwosci

Ale fajnie jest tak najesc sie raz na jakis czas do granic mozliwosci:-D:-D
szczerze- to nie nawidze tego uczucia pelnosci! Wtedy co chwile siku robie:-D

Mama Sówka wiesz raczej jak jedziemy nastawiamy sie na własny prowiant , sami gotujemy. Czasem tez idziemy zjesc cos z miejscowejej kuchni :) poszukam i zobaczymy co z tego bedzie

livastrid jak tak to ok

mama sowka my jezeli pojedziemy to tez pewnie w ciemno i to bedzie nasz pierwszy raz,pojedziemy we dwoje .Bardzo podoba mi sie Korcula,Supetar,Baska Voda i Makarska aha no i oczywiscie jeziora plitvickie

lelek ja marze ,zeby sie poopalac ,bo bladzioch straszny ze mnie

martolinka jezeli chodzi o koszta to ciezkopowiedziec .Kazdy ma inne potrzeby zobacz na forum Chorwacja tam jest cala skarbnica wiedzy

My jak pojechalismy w podroz poslubna do Wloch to tam mielismy splodzic malego, niestety nie udalo sie, mezowi z tego goraca niezbyt sie chcialo;-) a i ja nie bylam wtedy skora do igrazek bo skora spalona od slonca piekla:-D:-D

Lelek my z podróży poślubnej na Krecie przyjechaliśmy do domku już w trójkę:happy:

Mama Sówka wiesz raczej jak jedziemy nastawiamy sie na własny prowiant , sami gotujemy. Czasem tez idziemy zjesc cos z miejscowejej kuchni :) poszukam i zobaczymy co z tego bedzie

Martolinka daj znać jakbyś znalazła jakiś fajny nocleg:-) jak ja znajdę coś fajnego to podeślę Ci na priva:-)

livastrid i wtedy czuje wyrzuty sumienia ze sie tak obzarlam ze patrzec na oczy nie moge a gdzies tam dzieci z glodu umieraja:-(

ja ogolnie uwielbiam gorąc i moge sie smazyc na okraglo na sloncu:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry