• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

O Livastrid, fajnie że jeszcze jesteś,:-) inne babeczki poszły spać tylko my takie nocne marki (no i jeszcze agnieszka, ale jej jeszcze nie ma) i jak tam imprezka? Już po czy nadal siedzą? Co w końcu podałaś do wódeczki? Aha, mam prośbę kochana- zajrzyj jak możesz na zamknięty i odp. na mojego posta (o ile oczywiście możesz i wiesz...;-))

reklama
imprezka dopiero w piatek :-)

wlasnie na zamk bylam, napisalam czesciowo. Na ostatnie zagadnienie Ci nie odpowiem, bo nie umiem wyjasnic, ale nie sadze by byl to pecherz, bo gdyby to bylo to raczej bys wiedziala, ze to on dolegac moze.

Jak sie dostac na ten zamkniety :wściekła/y:ja tez tam chce:zawstydzona/y:Dziendoberek wszystkim zrana.Wiem, wiem wszystkie mamcie lataja jeszcze przy swoich bakach

livastrid czytalas przepis?

Juliana ja przy swoim bąku zrobiłam właśnie "obrzadek " i wpadam powiedziec Wam

Witajcie!!!!!
Antek bawi sie klockami . Mnie przez Wasz naszła ochota na ciastka francuskie z kapusta i grzybami :)
Mam problem , bo chce kupic wozek-parasolke. Napaliłam sie na cybex callisto , albo maclarena a tu wiekszosc do 15 kg !!! Antek ma juz 13 !!

Czesc dziewczyny, ale natrzaskalyscie :szok: szalone :-)
My walentynki spedzilismy bardzo milo, najpierw kolacja w pieknej knajpce, pozniej skoczylismy na solarke :-p bo byla promocja walentynkowa haha, a pozniej wypilismy po dwa desperadosy w lozeczku :-) a ii odpalilam gre w kostki, ktora dostalam na panienski hihi :-)
Jesli chodzi o sprawy kobiece, u mnie bez zmian 45 dc. W poniedzialek dzwonilam do mojej ginekolog i zapytalam co mam robic, powiedziala, ze bromergonu absolutnie nie odstawiac i kazala brac przez 5 dni luteine 3x po jednej tabletce, jesli @ nie przyjdzie mam powtorzyc test ciazowy :eek: jestem juz tym zmeczona. Chce miec normalny okres!!!:no:

Mam problem , bo chce kupic wozek-parasolke. Napaliłam sie na cybex callisto , albo maclarena a tu wiekszosc do 15 kg !!! Antek ma juz 13 !!

Martolinka ja mam ten sam problem, bo potrzebujemy parasolki jak najmniejszej po złożeniu, żeby za dużo miejsca nie zajmowała jak pojedziemy na wakacje do Chorwacji:-D tylko ja chcę taką stricte parasolkę z rączkami, ale też nie chcę kupę kasy wydać, bo w sumie tylko na wyjazd nam potrzebna:tak: ale też badziewia jakiegoś nie chcę, żeby zaraz się nie rozwaliła:szok: myślałam np. o czymś takim -> SPACERÓWKA PARASOLKA RAIDER MILLY MALLY PROMOCJA! (1460507053) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

kurcze maron ,cos dlugo rzeczywiscie,zeby to byla ciaza:tak:a co to za gra w kostki?
martolinka zobacz zooper hula

kostki z pozycjami i miejsami gdzie te pozycje maja byc :-) i z miejsami na ciele i czynnosciami :-)
Heh to na bank nie ciaza, przeciez robilam bete. Tylko chce jak najszybciej @ zeby zaczal sie nowy cykl :) stwierdzilismy z mezem, ze od teraz nie zwracamy uwagi na dni plodne czy nie plodne, poprostu nie uwazamy :-) bedzie co bedzie

Cześć:-)

U Nas wiosna w pełni :dry: TYLKO -20 na termometrze z rana było :sorry: mam dość!

Martolinka a zobacz jecze Inglesina czy jakoś tak się pisze, jedne z najlepszych parasolek.

Ja kupuję taką:
EasyGO LOOP EASYGO

Jest super,dziewczyna ze styczniówek używa i bardzo zadowolona.
U Nas ten wózek taki czysto samochodowy będzie, na jakąś wycieczkę czy cóś.

Maron my też mamy takie kostki :-D są super.
No to powodzenia, i czekamy na wieści o fasolce :-)

reklama
witajcie przed poludniem

juliana tak widzialam dziekuje Tobie:-). Tym razem tych pysznosci nie zrobie, bo moj stan fizyczny raczej pozostawia wiele do zyczenia:baffled: ale z pewnoscia skorzystam nieraz

martolinka, no wlasnie z tymi wozkami to jakas porazka. Wozki ozdobne do 15 kg:rolleyes2:

kaamaa watpie czy Ty bys chciala widziec to, co sie dzieje u mnie za oknem. To jest dopiero porazka! Zamiec pelna para, w nocy nawalilo 80 cm:angry: a ja juz liczylam, ze wiosne zobacze wkrotce:-p

maron tak, widac, ze para bezdzietna, takie walentynki:laugh2:;-) zaraz do 50tki dobijesz :tak:. Moge Ci podeslac fluidy miesieczne:-p

Jutro mam jechac do swojej malej ojczyzny zwanej ambasada:-p mam nadzieje, ze pogoda sie poprawi i ze jutro jakos to bezbolesnie przezyje:tak:
Maz mi z rana zepsul drzwi jednoczesnie psujac mi humor. Dobrze, ze to nie jedyne przez ktore moge robic puchu:tak:
W ogole mam dzis napchany brzuch wczorajszym spagetti. Makaronu to ja nie tkne chyba przez najblizszy rok:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry