• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

Lelek- no przecież jestem...;-) ale widzę, że poszłaś już spać, to dobrze, może jutro obudzisz się zdrowsza- życzę ci tego! Dobranoc! Śpij spokojnie!:-)
Maron- no co ty? nie wygłupiaj się, jak to planujesz staranka dopiero za 10 miesięcy, jak pewnie już jesteś w ciąży...;-):tak::-D
Wika- ja zrobiłam dzieciakom duży test, to będę miała co sprawdzać w ferie... uwielbiam to!:-D
Basiek- witaj kochana! Rozgość się u nas, miło nam, że doszła nowa staraczka.:-):-):-) Nie martw się, to "dopiero" 2 miesiąc, a może ten będzie akurat szczęśliwy??? Daj znać jutro koniecznie czy @ przyszła? Trzymam &&&&&&&&& żeby nie przyszła!
Anna- haha... właśnie miałam napisać, że to na pewno fasolka u ciebie... ale mnie Lelek u biegła...:tak::-D:-D
Coś tak czuję, że ten wątek będzie dla nas szczęśliwy- będzie wysyp fasolek i to szybciej niż się każda z nas spodziewa!!!:-):tak::-p:rofl2:

reklama
Coś tak czuję, że ten wątek będzie dla nas szczęśliwy- będzie wysyp fasolek i to szybciej niż się każda z nas spodziewa!!!:-):tak::-p:rofl2:

:laugh2: he Isana wrozko nasza. Jak dla mnie moze byc szybko, ale nie wczesniej niz bejbe styczniowe:-p:laugh2::laugh2:

Agnieszka jak samopoczucie?

stosunkowe i kudlate... Wy to jestescie:-p:-p:-p
bajo

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór moje pchełki :tak: ale macie tempo,super :tak:
aż miło was się czyta :tak:

Aga- przykro mi bidulko, że cię choróbsko zmogło,:-( ciężko w takim stanie pracować, może lepiej idź na zwolnienie- praca nie zając... a o zdrowie trzeba dbać! Zwłaszcza teraz gdy grypa atakuje, trzeba przezsiedzieć w domu, powikłania są o wiele gorsze niż sama choroba. Serio- mówię tak, bo trochę się interesuję medycyną (nawet chciałam ją studiować). Kuruj się!
Isana dziękuję Ci kochana za pamięć i miłe słowa :tak:
Masz rację w tym co piszesz,zgadzam się z Tobą w 100 %
ale Ja uparciuch jestem i głupiutka,zawsze zagryzam wargi i idę dalej i w tym przypadku przeżyję jeszcze piątek a jak do poniedziałku nie przejdzie to wtedy biorę zwolnienie.
Agnieszka jak samopoczucie?
livastrid dzięki :)
Samopoczucie na razie lepsze ale to dlatego że końska dawka paracetamolu wciąż działa :eek:
Z nosa leci jak z kranu,katar mnie wykańcza.
Na szczęście gardło dziś boli mniej:)

Pozdrawiam wszystkie moje Panie.Dobranoc

Test zrobialam, pokazal jedna kreseczke. Gdy wrocialam za jakies 10-15 min......pokazala sie druga, bardzo blada kreseczka :szok::laugh2: !!!!!!!!!!!!!!!heh i teraz sama nie wiem o co kaman bo nie odczytuje sie testu po takim czasie, a jednak kreseczka jest :szok:

Hej dziewczyny :)
Chciałabym do was dołączyć :)
witaj:tak:

Anna, ale Ty pracowita jestes. Ja sie zatrzymalam na pomyciu naczyn i zrobieniu papu;-)
wiesz jak ktoś 4 dni się leni to 5 musi nadrobić:zawstydzona/y::-p:-):rofl2:

Anna to tym razem nie Isana ale ja Ci napisze- a moze w ciaży jestes??:-D:-D:-p
na 100% nie mówię że nie jestem, w końcu sama nie śpię, ale jakby co reklamację do durexa złożę:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D

Ja sprawdzam kartkówki i stawiam jedną banię za drugą :szok: fajna robotka:-D:-D
jaka niedobra pani nauczucielka:szok::-p:-D
moje dzieciaczki najniższą (do tej pory:-p) 3 dostały, no ale ja oceniam praktyki;-)

Anna- haha... właśnie miałam napisać, że to na pewno fasolka u ciebie... ale mnie Lelek u biegła...:tak::-D:-D
szalona:-p:rofl2:
tak serio to nie wiem co to było ale dziś lepiej nie jest, podejrzewam że mnie rozkłada, bo katar mam:wściekła/y:

Test zrobialam, pokazal jedna kreseczke. Gdy wrocialam za jakies 10-15 min......pokazala sie druga, bardzo blada kreseczka :szok::laugh2: !!!!!!!!!!!!!!!heh i teraz sama nie wiem o co kaman bo nie odczytuje sie testu po takim czasie, a jednak kreseczka jest :szok:
Maron nie wiem czy odczytuje się test po takim czasie, ale ja Ci tak po cichu gratuluję:tak:;-)

Nie odczytuje sie :-) fajnie by bylo gdyby to bylo TO, ale tak naprawde to my sie nawet jeszcze nie staramy :-p heh
zrobilam drugi test z ciekawosci ( bo w niedziele jak robilam to nawet po godz nie wyszla druga kreska) no i po niecalych 10 min znow wyszla bladziutka kreseczka :-p no ale to znow 10 min a nie 5 wiec sie nie nakrecam :-)

Cześć :-)

Agnieszka trzymaj się Kochana, mam nadzieję że szybko sobie choróbsko pójdzie.

Maron Gratulację Mamusiu! :-D u Nas było tak samo zrobiłam test, po 5 min. patrzę jedna krecha, M po jakiś 10 minutach sprawdził i właśnie była 2 bardzo blada, no i jest Julka :-D

Julka śpi a ja lecę trochę poćwiczyć.

Miłego Dnia

reklama
Nie gratuluj, nie gratuluj, bo mowie Wam, ze cos nie tak :-p
a powiedzcie mi jaki jest najczulszy test??
kama a to jest taka kreseczka ze trzeba dobrze sie wpatrzec i stac przy oknie zeby ja dojrzec

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry