• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

prrryyyyyyyyy szalone Kobiety!!!:-D:-D:-D Ile żeście namazały!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok: Ja sprawdzam kartkówki i stawiam jedną banię za drugą :szok: fajna robotka:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
:-D:-D bys zrobila dzien dobroci dla zwierzat:-p:-D
nie Nie za dużo ode mnie wymagasz??:rofl2::rofl2::-D:-D

jeju ja mam jakies niezniszczalne dziecko w ciagu dnia spi mi z godzine, poltorej a wieczorem histeria, ze ma isc spac:crazy: wykonczy mnie:rofl2::-D

Igor jak był w wieku twojej to też tak mało spał, wszyscy mówili "zmieni mu się i bedzie spał więcej" Doopka blada, zostało mu tak do tej pory. Od bardzo dawna ma tylko jedną 1,5h drzemkę w ciągu dnia. Ale za to zasypia na noc bez większych problemoów

w dziecinstwie zawsze chcialam byc nauczycielka od polskiego:-D zawsze braciom robilam dyktanda, sprawdziany, klasowki i pozniej sprawdzalam:-D uwielbialam to!

Milosz spi czasami 2 razy dziennie po pol godziny a czasami raz, a spanie na noc roznie. Raz robi histerie, raz kladzie sie i zasypia bez gadania

no dobra, co mam zrobic, musze to zniesc. W koncu jakas odpowiedzialnosc musze na siebie wziasc skoro postanowilam byc mama:-D:-D:-D

no, ale jeju taka czworka:eek: o nie musze znalezc metode na synka:-D:-p

reklama
livastrid robilysmy tak jak Ty:-D wpuscilysmy meza do srodka:-D

my 2 a trzecie moze kiedys

zaraz sie pochlastam, wzielam kolejna tabletke a wargi tak mi spuchly ze wygladam jak murzyn!:szok: oczywiscie te na twarzy;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry