• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

znam ten bol :-( :-( i to bardzo dobrze...
Bede w marcu u ginekolog i powiem jej zeby zlecila mi USG piersi, albo zrobila sama, tylko nie wiem czy ma. Wiecie u mnie sytuacja jest taka ze babci zmarla na raka piersi, u siostry mojej mamy wykryto, ale na szczescie wczesniej, moja mama bada sie regularnie i zawsze prawie ze lzami w oczch idzie po odbior wynikow. Zawsze sie boi

reklama
Witajcie laseczki!!!!
Czy Wy piszecie na akord?:-D nie jetem w stanie nadrobiC!!!!
Od dziś zaczełam brac kwas foliowy i czuje sie tym faktem podniecona:tak:
Antkowi wyszły górne 3 i ostatnie noce były koszmarem

Maron Ty masz neerwy:tak: ja juz dawno bym testowała:tak:

wiem, dlatego obiecuje ze za miesiac zrobie USG :-) tylko wlasnie nie wiem czy to u mojej gin. sie robi, czy gdzie indziej.
Lelek przykro mi :-(
martolinka spoko loko :-) jutro zrobie chociaz szkoda testu i tak wiem ze to nie to

maron to zalezy czy Twoja ginka ma usg i czy potrafi wykonywac usg piersi. Ja jestem pod tym wzgledem wymagajaca bardzo i jak wybieram gina to musi miec dobry sprzet i umiec badac dol i gore. Niestety czasami trudno o takiego

martolinka to bierzemy razem- ja od 5 dni biore:-)

Lelek, i mnie przykro nie wyobrazam sobie nie miec mamy, choc mieszka daleko ode mnie to zawsze mam do kogo sie odezwac

Martolinka
, e kolejne zabki z glowy:tak: Fajnie zawsze o pare mniej do wyrzniecia:tak:

mam jakies zacmienie umyslowe. Ja od grudnia bralam b9, ale w polowie stycznia przestalam. Zawsze sie po nim zle czuje. Jak przestalam go brac to i flaki mnie mniej bola

Ostatnia edycja:
maron to zalezy czy Twoja ginka ma usg i czy potrafi wykonywac usg piersi. Ja jestem pod tym wzgledem wymagajaca bardzo i jak wybieram gina to musi miec dobry sprzet i umiec badac dol i gore. Niestety czasami trudno o takiego

martolinka to bierzemy razem- ja od 5 dni biore:-)

Lelek no USG jakies tam ma, bo robilam u niej, ale nie piersi :-pale do USG piersi pewnie inne ma byc, nie wiem
Co do tego czy jest dobrym lekarzem nie mam watpliwosci :-) jest dosc znana :-) i wielu osobom pomogla w zajsciu w ciaze:-) nawet kiedy inni lekarze twierdzili ze to niemozliwe. Kobitki z Krakowa moga ja znac :-) tylko czy w swoim gabinecie robi USG piersi? nie mam pojecia.

martolinka, lelek a ja od miesiaca i 5 dni :-)

Maron a co Ty jasnowiedzem jesteś :) ? zobaczymy to Ci test pokaże :)
Lelek myślisz, ze nie za szybko biore ten kwas? w końce jeszcze mam czas
Livastrid jeszcze 6 zębów i z głowy :)

reklama
Ciezko jest to fakt, nie zdazylam sie nia nacieszyc jako nastolatka, a mezatka to juz wogole. Zazdroszcze dziewczynom ktore zabieraja mamy na zakupy, na pizze itd.

A co do usg to raczej sprzet ten sam tylko musi sie znac, spotkalam sie z kilkoma przypadkami ze mowili- no mamy aparature ale nie umiemy sie nia poslugiwac:no:

martolinka- na moim kwasie jest napisane zeby zaczac brac conajmniej miesiac przed planowanym zajsciem wiec spoko;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry