Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie no to musi byc wspolna obustronna decyzja, nic na sile przeciez
maron a jakis monitoring jaja mialas? owulka moze byla ale w innym terminie niz zwykle
zobaczymy czy pojde, na razie zapytam przez tel co mam robic :-( a z prolaktyna racjano to Ty z ta prolaktyna musisz miec niewesolo, moze jakies jajo puscilo pare dni temu i na @ musisz poczekac jeszcze. Grunt, ze do lekarza idziesz![]()
podwyzszona jak u kobiet w ciazy
za tydzien lub dwa znow bede robic badanie krwi - ciekawe czy cos sie obnizyla po 2 miechach kuracji.
Właśnie ogarnęłam kuchnię i robię obiadek, nic specjalnego mi się dzisiaj nie chce wymyślać, zresztą nawet nie mam już prawie nic w lodówce ani też żadnego mięska zamorożonego, więc robię po prostu makaron z paróweczką pokrejoną w plasterki podsmażononą, do tego fasolka szparagowa, cukinia, papryka, może coś jeszcze znajdę to wrzucę i wsio. Poza tym mam co robić, muszę w końcu spakować rzeczy, chcemy do końca tyg. się przeprowadzić, no i sprawdzić klasówki.;-)