• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

livastrid ta mysle ze po drugim to juz koniec:) ja bedzie dziewczynka to bede w siodmym niebie:) jeju juz sie nie moge doczeac:) ale spoojnie najepirw musi sie troche nasza sytuacja finansowo-mieszaniowa poprawic a wszsytko jest na dobrej drodze:) wiec aby do lata:)

reklama
natalia, pewnie sytuacja powinna byc w miare stabilna:tak:wiesz mozna pisac, ze tyle bedzie dzieci czy tyle, ale to tak naprawde to, co i kiedy w glowie zaswita nigdy nie wiemy:-) zycze coruchny;-)

Oj dobra livastrid, niech juz bedzie ten synalek u Ciebie:-D:-D:-D:-D
zatruje, zycze Ci tego z calego serduszka:blink::blink::blink:

juuppppi! wlasnie zerknelam na konto m a tam wyplata:-D:-D:-Dsplace dlugi, zostawie troche na zycie a reszte do skarpety:-p:-p:-p:-p duzo tego nie bedzie ale grosz do grosza.....:blink:

Ja tam mówię dwójka, później zakładam wkładkę hormonalną.

Chce żeby dzieciaki miały oddzielne pokoje, a dla trójki to nie możliwe.

Mi się marzy jeszcze jedna dziewucha. Mam tyle małych nie używanych sukieneczek :tak:

Agnieszka miłej pracy.

lelek eee to Ty dzisiaj piwko stawiasz :-D

Natalia ja tez życzę Ci córy.

Zrobiłam dzieciowi obiad, nakarmiłam i znowu tu jestem :dry: a miałam iść sprzątać :angry:

Pogońcie mnie stąd! :-D

:-DWitajcie!!!
Antek wlasnie poszedł spac po spacerze a ja mam chwile zeby popisac!! ale stron nadrukowąłyscie!!!

Hej mamusia czy moge sie przylaczyc??:)
jestem juz mama 8,5 miesiecznego Kacpra i chcialabym by mial rodzenstwo wlasnie z dwuletnia przerwa:) planuje dzidzie na kwiecien/maj 2012. Moim zdaniem najpeikniejsze miesiace na porod:) sama rodzilam w czerwcu i bardzo milo wspomniam czas gdzie w sloneczko wychodzilam na spacerki:)

Witaj!!! tez planuje kwiecien / maj:tak:
ale Wy mialyscie ciezkie dzieciaczki;-)
?

Antek miął 3630 i 57 cm:tak:nie mialo to znaczenia bo i tak skończyło sie CC:sorry2:

a ta wogole ile byscie chcialy miec dzieci? ja po drugim juz zamykam fabryke:tak::-D
2 dzieci i nie wiecej:tak: chcemy szybko zamknac temat pieluch :tak:

Lelek i jak sampoczucie? jest lepiej?
agnieszka owocnego dnia:tak:

corka tez moze byc, no ale nie ukrywam, ze marzy mi sie syn, tym bardziej, ze najpierw uslyszalam, ze mala to on i sie tak jakos nastawilam mentalnie i wyprawkowo na synka. Teraz jak sobie tak pomysle to tylko zdrowe ma byc, ostatnio przeszlam pieklo z cisnieniem i nie chce takich powtorek.

No kaska, cieszy taki widok na koncie, ze hej, Lelek :-D. Ja juz czekam do kolejnego 15. Troche sie wykosztowalismy po ten durny paszport, szkoda, bo wolalabym na cos innego te pieniadze spozytkowac. Np wlasnie do skarpety schowac

kaamaa, zmykaj stad, sio!!!;-) Ta sukieneczki moze z raz zalozone albo pare:-D

U mnie znowu sniegiem wali, chyba sie wkurze:crazy:

Ostatnia edycja:
Witam po dluzszej nieobecnosci :-) przez weekend zwykle nie wchodze na forum, bo tu szkola, mezus w domu i tak jakos spedzamy zawsze wiecej czasu razem :-)
livastrid jestem, jestem!! :-) skad wiedzialas o naszej chatce kopulatce :-D heh przejrzalas mnie na wylot chyba :-p
ale nadrukowalyscie :szok:
Isana szkoda, ale wiesz, ze co sie odwlecze... :-) trzymam kciuki za ten cykl :-) a ile masz lat?? dlugo bralas tabsy :baffled: ja bralam w ciagu calego mojego zycia tylko ok pol roku, po czym w szpitalu wyladowalam :angry: o malo mnie nie wykonczyly :baffled: pozniej balam sie do niech wrocic, zreszta S. sie absolutnie nie zgadzal na to.
A ja czekam na telefoni, jutro moze bedzie :-) jesli chodzi o mnie to dla mnie firma jest nie wazna, dla mnie telefon musi byc z wyswietlaczem na cala dlugosc tel, reszta bajerow mi lotto :-) zamowilam taki 10 milionów Samsung Avila - Nowe Technologie w INTERIA.PL Samsung i taniutki do tego :-) co innego moj maz - musi miec sony ericcsona i do tego takiego wypasionego :angry:
Natalia witamy :-)
Jesli chodzi o dzieciaczki to planujemy nie wiecej niz 2 :-) ja bym chciala drugie duzo mlodsze :-) tak jak u mnie w domu - mam brata 12 lat mlodszego.

livastrid a ja Ci zycze synusia:)
kaamaa100 a i Tobie zyecze coreczki:) jeju sukieneczki mmmm ale sie romarzylam:)
martolinka hej:) no to bedziemy ostro pracowac i napewno sie uda ucelowac w kwiecien albo maj:) czemu mialas cesarke?

reklama
fajnie w ogole z brzuszkiem chodzic jak nie jest slisko i takie tam:-D

nom wrocilas, maron. To oczywiste, jak sie jest mlodym malzenstwem to lepiej go sie spedza razem niz z innymi, normalne przeciez:tak:a za chatke, to chyba sie nie obrazilas, po prostu fajnie, gdy jest czasem smiesznie;-)

dzieki natalia

a co do telefonu, mam taki ja to nazywam kobiecy. Zawsze tlumacze facetom jaka jest w srodku kobieta na jego przykladzie:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry