• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

Dzień dobry:)

Kto ma ochotę na ciepłą kawusię ?
kawa.gif

U mnie jakoś leci,pogoda mnie dobija,deszczowo za oknem i zimno :(

Ostatnia edycja:
reklama
Bliźniaki on noł łej :-D

Mój brat cioteczny ma 3 letnie bliźniaczki, bratowa od czasu ich narodzin nie przespała całej nocy :dry:
Dwa żywe srebra.
Ja się na to nie piszę :-D

czesc laseczki

ja tez sie na blizniaki nie pisze. O nie!!!!!:-p Nawet gdybym miala dostac podwojne becikowe, o nie:baffled:

kurcze a co te nasze dzieciaki takie wczesne i kupiaste dzisiaj. Ja tez 6 i kupa, tyle ze przebralam, nakarmilam i poszlam dalej spac:-D A w ogole czyzby moje bejbe zamienialo sie w miluszka? Wczoraj kapiel gicio a dzis znowu cala nocka przespana:szok: E, pewnie to taki wybryk natury...

u mnie dzis bylo -12, mam nadzieje, ze to ostatnie podrygi zdychajacej ostrygi

juliana Ty zdrowiej

no i co ja mam dzis porobic w domu skoro o wszystko zadbalam w weekend, hmmm

livastrid Ty to masz zmartwienie:-D:-D dziecko anioleczek, dom na blysk a Ty narzekasz:-D:-D

ja za blizniaki tez dziekuje:-D chociaz w pierwszej ciazy po cichu na to liczylam;-)

juliana zdrowiej:-)

agnieszka mi mozesz zrobic kawe ale pol filizanki, rozpuszczalnej z mlekiem;-)

Juliana pewnie zawsze chetnie pomoge jakby co;) duzo zdrowka zycze:)
co do bliźniaków ja w ciazy nawet chcialam;) ale teraz stwierdzam ze chyba ciezko by bylo:) a ta wogole ile byscie chcialy miec dzieci? ja po drugim juz zamykam fabryke:tak::-D

reklama
dla zasady musze postekac

a malpka aniolkiem nie jest,:no: o nie. Ona tyko wie, kiedy stwarzac pozory:-D

dobra Wy kawa a ja sie herbacianym czajem napoje

natalia Ty przy drugim zamykasz fabryke? Ja zamkne jak mi sie syn urodzi, no ale ni wiecej niz 4 sztuki widziec w domu nie chce:-pJakie ja bym auto musiala kupic by ten cyrk zmiescic:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry