livastrid
2010 & 2012
obgryzanie tynku ze scian 
napisze tak-zycie jest bardzo trudne jesli mysli sie tylko o jednym, wszedzie i o kazdej porze, dlatego musze byc czyms wiecznie zajeta by za duzo nie myslec. Wyobraz sobie kobiete w takiej niemocy. Gorzej, znajdz faceta, ktory spelnia twoje oczekiwania i cie rozumie, to nie jest latwe. Na szczescie ukierunkowana jestem tylko na m, ale bywa, ze z checia rozszarpalabym kogos innego
ta, psychoterapia
czekolada i inne zajecia

napisze tak-zycie jest bardzo trudne jesli mysli sie tylko o jednym, wszedzie i o kazdej porze, dlatego musze byc czyms wiecznie zajeta by za duzo nie myslec. Wyobraz sobie kobiete w takiej niemocy. Gorzej, znajdz faceta, ktory spelnia twoje oczekiwania i cie rozumie, to nie jest latwe. Na szczescie ukierunkowana jestem tylko na m, ale bywa, ze z checia rozszarpalabym kogos innego

ta, psychoterapia

czekolada i inne zajecia
Mój m też bardzo już chce być na swoim, nie ma jak to swoboda- także seksualna! Tutaj nam tego brakuje. A na nowym mieszkanku to tak go wymęczę, że hoho...
zaraz z ciekawości poczytam coś na ten temat. Za mało- źle, za dużo- też niedobrze, eh...
Ale pewnie chociaż twój nie narzeka?:-);-)
biadulka, wydaje się fajnie fajnie, ale faktycznie nie za kolorowo jest....
to strasznie wkurzające.