• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

reklama
ogarnęłam się w kuchni trochę i mogę na chwilkę do Was Moczymordy:-D:-D:-D zajrzeć

ja, jezeli chodzi o picie, to piję mało. Ogólnie od 2.5 roku nie piję niccccccc:szok::szok: A przed ciążą to: wódkę sporadycznie, piwo tylko z sokiem malinowym a dobrym winem to nigdy nie pogardziłam. I to by było na tyle w tym temacie:-D:-D

Coś czuję, że długo z Wami nie posiedzę, bo mi się coś oczy zamykają:crazy::crazy: ale kąpać się jeszcze nie mogę iść, bo pomalowałam sobie pazury:eek::eek: i muszę chwilę dłuższą odczekać:rofl2::rofl2:

Lelek dobre :-D

A gdzie reszta towarzystwa?

DUNGA DUNGA czy co :-D

pewnie tak:-D

wiecie co? pewnie pomyslicie ze nie wiem co mowie, ale juz mnie rzopa boli od siedzenia!!dlatego chce kolejne dziecko zeby nie narzekac na lenistwo! wtedy bede narzekac na brak czasu, ale ja lubie zyc na wysokich obrotach! Gdybym miala z kim malego zostawiac to juz dawno bym do pracy pognala! nie to zeby wyrwac sie z domu, ale wlasnie zeby spozytkowac wolny czas

a ja tam jestem jednym okiem na Was drugim w film

pic pilam, tradycja po dziadku co wysoka ranga w woju byl
juz tak duzo nie pije, bo watrobe mam walnieta, ale czasem sie skusze na koniaczka i wodeczke albo wysoko procenowe piwko np Belzebuth. Ogolnie nie chce mi sie pic, dlatego nawet ostatnio z chlopami nie pilam.

wika a Ty randke masz, ze pazury malujesz?

Lelek, bym Ci troche swoich zajec dala:-D

lelek, wiesz co to jest tak, że ja jak siedziałam na macierzyńskim w domu to też mi się baaaaaaaaardzo nudziło i bardzo chciałam wrocic do ptray. Teraz nie juest już tak różowo: ciągle w biegu, wiecznie na wszystko brakuje czasu... no i wielu nowych rzeczy naumianych przez mojego syna nie widziałam :((( I to chyab najbardziej boli, że nie mogę razem z nim cieszyć się z jego małych sukcesów

Livastrid- a jak!!!!! Też mi się coś od życia należy :)))

pewnie tak:-D

wiecie co? pewnie pomyslicie ze nie wiem co mowie, ale juz mnie rzopa boli od siedzenia!!dlatego chce kolejne dziecko zeby nie narzekac na lenistwo! wtedy bede narzekac na brak czasu, ale ja lubie zyc na wysokich obrotach! Gdybym miala z kim malego zostawiac to juz dawno bym do pracy pognala! nie to zeby wyrwac sie z domu, ale wlasnie zeby spozytkowac wolny czas

Ja mam tak samo...

Tylko ja bym wybrała pracę gdybym miała taką możliwość...

reklama
ciesze sie ze ktos mnie rozumie:-D

livastrid z checia pomoge;-)

wika, z mezem idziesz na randke?;-)

mi sie nie znudzilo tylko chcialam dodac, ale mi nie przyjmowalo i musialam fotke usunac a napis wstawic

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry