reklama

Mamusie w 2012

Ja wczoraj padłam o 20:30 :szok::-D

Lelek jak wypróbujesz to pisz jakie wrażenia :-D
Ile takie cacko kosztuje?

Spadam robić faworki.

Aaaa i mam blok czekoladowy, częstować się ;-)

Miłego Dnia.

reklama
Cześć dziewczyny :-)
Witam się z ciepłą kawusią i tłustym pączkiem :tak: tak tak mam pączka,specjalnie rano poszłam z synem na zakupy i po pączki :-)
paczki_tlusty_czwartek.jpg

spadam dalej do kuchni,zajrzę w wolnej chwili.Buziaki i miłego tłustego czwartku życzę :tak::-)

Lelek jak wypróbujesz to pisz jakie wrażenia :-D
Ile takie cacko kosztuje?

.

spoko, moze w poniedzialek juz tego uzyje:-D niecale 50zl z przesyłka:-)

agnieszka- paczki apetyczne!

Ja wrocilam z zakupow, odebralam staly dowod rejestracyjny i wyskubalam brwi ale dopiero przy swietle dziennym zobaczylam ze babka zrobila to niedokladnie:wściekła/y:

Smyk usypia a ja zaraz biore sie za robienie salatki warzywnej i sernika na zimno

siemanko

eee ja paczkow nie jadam ale widze, ze Wy paczkujecie sie :-D smacznego lakomczuchy

ja mam dzis +12 stopni :szok: i dopiero co wrocilam z dworu:-D
ta, bede sie paczkowac dzis, ale inaczej :-p:-p:-p

Zazdroszczę Ci tych 12 stopni , podeślij nam troszeszkę :-)

inaczej powiadasz będziesz się paczkować :tak:

Ja dzisiaj tak wymarzłam że jak tylko wrócę do domu od razu pod kołderkę wskoczę, a co tam :blink:

Ja tez dzisiaj nie zjadlam ani jednego paczka, nawet nie kupilam- zreszta pewnie jutro tesciowa przywiezie. No i tak- u nas tez pieknie tylko -1. Jednakze bylam z malym tylko godzine na dworze bo musialam wracac do kuchni. Wiadomo- tesci trzeba czyms podjac nawet jak sie za nimi nie przepada:-D

No ale koniec na dzis z garami!

reklama
A Ja lubię moją teściową - widzimy się raz na 2-3 mies , no i na święta. Jedyne starcia były przy organizacji wesela, ale to szybko minęło bo załatwiliśmy wszystko w miesiąc.
U mnie niby +3 było , ale wiece - to takie wiosenne jeszcze , a ja naprawdę potrzebuje ciepła :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry