reklama

Mamusie w 2012

Wikuś migdałów raczej ode mnie nie może załapać (:confused:) a i grypy chyba też nie skoro biorę antybiotyk:confused:
ale strasznie mi brakuje tulasków i całusków z nim:-(

reklama
A jesli chodzi o majowke, to mielismy w planach wyjazd nad morze ale po namysle zrezygnowalismy na rzecz budowy i zafundujemy tylko sobie wycieczke do Poznania do ZOO. Niech maly cos skorzysta

hej laski,
jaki ladny dzien :rolleyes:
my na majowke tylko nie te co w pl przypada to sie chyba w gory wybieramy:-D bynajmniej poki co taki plan jest

moje metody naturalne sa od samego poczatku jak sie okazalo, ze z hormonow nici a inne jakos do mnie nie przemawiaja. Jak widac metoda skuteczna bo bejbe dopiero teraz po tylu latach. Prosze nie pytac co robi ze mna m w te najfajniejsze dni:-p

mnie tak jak Agnieszke maz pilnuje i pyta czy wzielam dzis czy nie i lazi z moim robalem po domu i spiewa "byla sobie mala myszka, ktora chciala miec braciszka"

no wlasnie, gad dzis w pracy dluzej siedzi, wiec obiadu nie robic:-D w ogole dzis nic nie robic:-D

przypomnialo mi sie ze mala ma jutro wizyte w przychodni

zdrowiec, zdrowiec dziewczyny

Witam się i Ja,

jakoś ostatnio nie mogę się "wbić" w Wasze rozmowy:)
Powracajcie do zdrowia, taka piękna pogoda , grzechem jest chorować.
Ja jestem za leniwa na metody naturalne, no bo to jest mierzenie temperatury, pilnowanie śluzu ( Ja nigdy nie wiem jaki mam, np. od 2 tyg jakiś mam ale skąd Ja mam wiedzieć jaki????) :)
livastrid - fajną piosenkę wymyślił Twój małzonek :) Wesoło musisz z nim mieć.

no fakt anastazja, rzadko tu ostatnio zagladasz:-( a co do naturalnego planowania rodziny to ja tez sie w tym temacie niezbyt orientuje, wlasnie ten sluz czy mierzenie temperatury, raczej to nie dla mnie. Zazwyczaj stosuje plastry badz pigulki ale ze teraz mamy w planach dzidzi wiec tak jak napisalam wczesniej

livastrid, to Cie mezulo motywuje do kolejnej dzidzi!:-D

a w przychodni co mala bedzie miala robione?

ja juz okna wymylam, firane powiesilam, teraz zrobie sobie herbatki, ciasto i bede rozkoszowac sie chwila.. tzn jak szkrab zasnie bo jeszcze mu sie nie udalo!

anastazja, piosenka jest o wiele dluzsza, ale ja jej jakos zapamietac nie moge, bo mnie tak rozsmiesza

ja po prostu musialam sie nauczyc naturalnej, nie sprawdzam szyjki, lece na sluzie i temperaturze;-)

livastrid, rozumiem, ja rzekomo tez nie powinnam stosowac hormonow ze wzgledu na guzy ktore mi sie robia w piersiach i obciazenie genetyczne, bo ponoc anty nasilaja to.. ale wiem ze nie umialabym tak sie pilnowac naturalnie, tymbardziej ze przytulamy sie kiedy maz jest w domu a wiadomo ze tych dni jest malo i jeszcse jakby trafial na te kiedy nie moglabym to juz wogole by zyl w celibacie:)

reklama
Witajcie,
Wika zdrówka!!!!
My uzywamy prezerwatywy i przerywany (Zalezy , czy gumki sa akurat w domu ) :)
Antek spi juz od 12 , ja zrobiłąm leczo , bylismy nad morzem i wcale cieplo nie było. Po obiadku pojdziemy na plac zabaw zeby energie mógł mój panicz wyłądowac :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry