reklama

Mamusie w 2012

reklama
Ja już w pracy, tak jak myślałam , przy takiej pogodzie to wszyscy chyba siedzą w domu pod kołderką z ciepłą herbatą:-(
No to Ja z tej okazji kupiłam sobie ciasteczko;-)
Ostatnie dni same proteinki były to teraz trzeba dostarczyć węglowodany i tłuszcz :-p

KrolowaFal witaj :) Ja też Cię pamiętam :) Pisałaś trochę z nami, a potem zniknęłaś....

Maron- tak jak mówiła Anastazja: "seksik z ranka jak śmietanka :))" dobrze nastraja na cały dzień

Lelek- napaliłaś już w tym piecu?

Livastrid jak po szczepieniu?

Napisze wiecej później bo mam niezapowiedzianą wizyte babci M. i muszę z nią siedzieć...

ja tez juz pomidorowe ugotowalam a teraz wyje z bólu bo sobie łape poparzylam!:wściekła/y: cala dlon:wściekła/y:

do tego maly mi sie wciaz platal pod nogami, dobrze ze jemu sie nic nie stalo:-(

a ja tak nie za bardzo czytam inne tematy, tzn czasem zerkne na nowe ale to tylko tak pobieznie. Skupiam sie na nas:-D

wika okazalo sie ze moj brat nie poszedl do szkoly wiec najpierw dostal ode mnie w leb a pozniej rozpalil, ba! sniadanie mi tez zrobil

spi !!
yahoo.gif
yahoo.gif
moj smyk oczywiscie

Ostatnia edycja:
reklama
Lelek - to Ja poproszę tej pomidorówki miseczki , bardzo grzecznie proszę :blink:
wika - ten tekst mój mąż lubi powtarzać :-D

Odnośnie tekstów , co Wy na to
"Entliczek Pęntliczek,
niebieski stoliczek,
przestaniesz przeklinać
dostaniesz serniczek":-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry