reklama

Mamusie w 2012

No dobra , w końcu chyba po kolei trzeba, Ja przyszłam tu jako jedna z ostatnich .... poczekam na swoją kolej:tak::tak:

ah te widoki, Ja niestety nie mam takich , ale taki jeden co że tak powiem "klei się" i na bank coś chcę , ale mu powtarzam że jest już za stary dla mnie ( ma 40 lat , żonę i 2 dzieci ) :-D no ale to raczej nie jest piękny widok, nawet bym powiedziała że kiepski widok :-p:-p

reklama
anastazja ale przynajmniej jest ktos komu sie jeszcze podobasz oprocz meza!
bo ja to zostalam zamknieta w 4 scianach, wszelkie wczesniejsze kontakty musialam urwac i doooopa!

eee

jak mam byc szczera, to poza mojej ogolnej chcicy, nie spojrzalam na nikogo przez wiele lat, zawsze bylo moje kochanie i tylko on. Po dwoch latach pobytu tutaj nastapilo cos dziwnego, to wlasciwie bylo cos takiego jak scena w zagubionej autostradzie lyncha jak laska wchodzi do warsztatu samochodowego. Po prostu przepraszam, kocham meza, ale jak widze ten widok to jest mi slabo i mam tone kisielu i vice versa. Gdy dostalam propozycje to powiedzialam ze lzami w oczach, ze ja Penelopa. A ten teraz jak mnie widzi to wola tylko Penelopeja:-pAle facet nieziemski, masakra:-p:-p:-pbrrrryyy:-p

anastazja ale przynajmniej jest ktos komu sie jeszcze podobasz oprocz meza!
bo ja to zostalam zamknieta w 4 scianach, wszelkie wczesniejsze kontakty musialam urwac i doooopa!

Nie no muszę się pochwalić( sama siebie nie pochwalę to nikt nie pochwali :no: ) jak się ubiorę w spódnicę, obcasik , dekolt , fryz sobie zrobię to nie jeden się odwraca , szkoda tylko że z przedziałów wiekowych 18-20 lub 40-70:zawstydzona/y:

krolowa
- Ja mojego męża bardzo kocham , ale czasami to mam go dość, ale zazwyczaj przed @ , bo jestem wtedy strasznie podrażniona. A najbardziej to się wkurzam na mojego jak np. On siedzi przed kompem albo TV a Ja sprzątam albo gotuję to jest git, ale wystarczy że On zacznie np. zmywać naczynia a Ja na chwilę usiądę to zaczyna się krzyk że siedzę i nic nie robię, normalnie niemożliwy jest:dry:
livastrid - to Ja tak jeszcze nigdy nie miałam , mówisz że majtki w dól ci lecą?:blink::blink:

piekna historia livastrid, naprawde! az mi łza sie zakrecila

Ja to bym chciala zeby moj m mial w sobie cos takiego co mial moj poprzedni chlopak, cos za czym tesknie, to cos co sprawiloby ze bardziej bym go kochala i pewnie bylabym bardziej namietna

anastazja, najlepiej przedzial wiekowy 20-30, he? ja tam zawsze chcialam kogos w przedziale 3-6 lat starszy ode mnie:-D, ale mam jakies szczescie do piernikow:-D:-p Juz nawet nie tylko majtki, w ogole po prostu:-p

widzisz Lelcia, moze po prostu w tym tkwi troche tej Twojej niemocy:blink:historia jak historia, tylko, ze to mnie troche czasem drazni jak mam zly dzien

widzisz Lelcia, moze po prostu w tym tkwi troche tej Twojej niemocy:blink:historia jak historia, tylko, ze to mnie troche czasem drazni jak mam zly dzien

wiem, wiem:-(

ja zawsze chcialam miec partnera starszego o conajmniej 7 lat, ale nigdy takowego nie mialam, tzn byl jeden taki goral chetny ale oblesny, rudy i zawsze robilam z niego jaja, do niedawna sie przyjaznilismy, dopoki jakas Mariolka go nie zaspokoila:-D

reklama
Witajcie,
na dworzu ziiimno :) Antonio jeszcze spi , ja zrobiłąm obiadek i wkońcu usiadłam :) Widze, ze tematy erotyczne sie Was trzymaja :P
Ech listopad 2011 juz jest. 2 lata temu ja testowałam i byłąm w ciazy :) czekam juz na zafasolkowanie :) niedługo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry