Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sorry, ale mam nieziemsko wolny internet B. poszedl na mecz, Elvis spi, a ja do Was :-) Ja musze tez cosik upichcic, bo az nie przystoi, zebym tylko (przewaznie) chinskie zarcie z mikrofalowki jadla Ja szpileczki uwielbiam, ewentualnie baleriny, ale to juz na dluzsze trasy.
livastrid no moj to sie dal wyjezdzic jeszcze zanim poszedl na ten mecz, zebym nic aby nie gadala Ale spoko, w necie kontroluje o ktorej mecz sie konczy i ma wtedy 5 min. do dojscia do domu, bo jest w knajpie 2 ulice stad :-)
livastrid dzialajcie, dzialajcie A gdzie reszta babeczek??? Pewnie sie juz przytulaja do swoich mezulkow, hmm? No ja czekam na mojego, moze cos tam jeszcze zmajstrujemy jak bedzie ochota , bo od 3 dni to zachowujemy sie jak niewyzyte osly
Dopiero wróciłam no i musiałam nadrobić to co tu wypisywałyście , odnośnie kont to my mamy 4
Mój chodzi na mecze i czasami mnie zabiera, fajnie jest na stadionie, tylko do cholery jasnej dlaczego oni grają zawsze jak jest zimno??????
Nie pamiętam kto to chciał jakieś przepisy, ale polecam sałatkę ze śledziem i z buraczkami , jutro przepis napiszę, od 2 dni chodzi za mną ta sałatka ale nie mam czasu wybrać się na bazar po warzywa, no ale teściowie w sobotę będą to w piątek zrobię:-):-):-)
A Ja zjadłam dzisiaj chyba za szybko pizze no i stoi mi teraz gdzieś tak na wysokości migdałek i nie wiem w którą stronę pchnąć
oj to chyba wyjdzie będzie tylko jedno w tym przypadku może być małe zaskoczenie dla mojego męża
no a poza tym to poszedł do sąsiada bo mówi że dawno się z nim nie widział