reklama

Mamusie w 2012

reklama
czesc dziewczyny!!!!!
sorry ze sie nie odzywalam ale nie mialam zbyt czasu szkola, praca, dzis dopiero mam wolne :-) etyke zaliczylam na szczescie i w sumie za ponad tydzien mam ostatni zjazd!!!! ołłłłłłł jeeeeeeee:-D jednodniowy ;-) czytam i czytam co u Was :-)
lazurowe sliczna bielizna :-)
isana wow, nie wytrzymamy chyba do konca tygodnia :-)
mowicie o watku zwariowanych mamusiek na 2013, zaraz lece oblukac :-) ktos kiedys wywrozyl mi, ze powiekszy nam sie rodzina na poczatku 2013 :-)
ja tez juz powyrzucalam stringi, jak ktos kiedys powiedzial, ze sa niehigieniczne :-D jakos mi to w glowie sie wyrylo :-p
wiecie co, ja od tego cyklu postawilam na obserwacje swojego organizmu, tj. mierzenie temperatury, bo wiecie jak to z moimi owulkami bylo...raz byly, innym razem nie :-(w tym cyklu byla!!!!!!!!!!! podeslalam moj wykres kilku osobom do interpretacji i powiedzialy, ze wykresik miodzio, niemalze ksiazkowy :-D no i akurat w tym ksiazkowym zaszalelismy :-D ale wszystko na spontanie :-)

prosze, to moj wykresik juppppiiiiiiii!!! owulka powrocila :-)

Ostatnia edycja:
aga Twoj tez gotuje? To wygode mamy, nie? :tak: Mnie jak Borys oznajmia, ze np. nie ma ochoty nic gotowac to ja mu zaraz mowie: "I co? Znow mam jesc kanapki?" :-D Wtedy idzie do Reala po jakies miecho i pichci, a ja mu muzyke zalaczam ulubiona, zeby przyjemniej mu sie w kuchni pracowalo :-)
maron witaj :) Fajnie, ze etyka zaliczona, zdolniacha z Ciebie :tak: &&&&&& trzymam oby sie udalo w tym cyklu, czekamy na testowanko ;-)

Ostatnia edycja:
ha ha lazurowe.. udana jestes, wiesz jak meza zmotywowac do garow:-D

maron witaj! gratulacje zdanego egzaminu!
ja tez stringi uwazam za niezbyt higieniczne ale nie chcialam tu pisac zebyscie cos zle nie pomyslaly:-p
a gacie lubie bawelniane i absolutnie bez zadnego szwu w kroczu!
zakladam tez czesto tzw bokserki koronkowe ale w kroczu musi byc bawelna no wiadomo bez szwu:-p

Lelek ja nie skocze Ci do gardla jak cos nie tak napiszesz:-p ju a bawelniane sa takie milusie:tak:, nie zadnych bokserek i zadnych koronek:-p moze byc kokardka na przedzie, by sobie maz do kolekcji wyrwal

maron
wykres marzenie i co nam serducha pokazujesz:-pz tych bzykanek bejbe bedzie:-p

Ostatnia edycja:
Ja bokserkami koronkowymi tez dysponuje. Mam kilka par w szufladzie. Lubie je tez, bo podkreslaja ladnie posladki :-)
Zmierzylam sobie tempke i mam 37.0 wow! Wiec ten sluz to chyba przez owulke.

Ostatnia edycja:
reklama
bo najfajniejsze i tak sa reformy:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Maron, granulaty zdanego egzaminu:tak::-) I nie piernicz o 2013, chyba nie bedziesz kolaborowac:-p 2012 to bedzie nasz rok:tak::-)
lazurowe,a Wa w jakim miescie mieszkacie?
Livastrid, wyzyj sie na mezulku, napewno mu sie spodoba:tak::-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry