reklama

Mamusie w 2012

wiecie kto mi net ukradl? cora przelaczyla mi wireless!!! swinka:-D

komplet ladny, ladny
niemniej czarno-fioletowe chyba najbardziej kocham

stringi to ja ostatnio na d mialam hmmmmm jak w ciaze zaszlam, bo na ogol takie gatki nosilam e potem, to raczej ciezko bylo z tego typu bielizna jak uroslam w kazdym miejscu a teraz poki co praktyczniej mi w obszerniejszych gaciach.

a co do karmienia - odstawilam juz laktator:-D:-p:-D nareszcie:-D wolnosc:-D

reklama
livastrid gratuluje! czujesz sie lzejsza i ogolna ulge pewno

lazurowe.. moja siostra majac chlopaka- obecnego meza- pytala mnie czy moze dac mu buzi to co Ty pytasz o stringi:-D

no takie zwykle buzi w usta:-D
livastrid to masz zdolna myszke w domu, moj to uwielbia wlaczac tv i grzebac w programach.
A wczoraj wieczorem myslam ze padne na zawal bo robil fikolki!!

ja pierdziele fikolki:szok: sama zawalu bym dostala:-D

cwaniara jedna, nawet nie wiem kiedy to zrobila, wsciekla, resetuje modem, kompa i w ogole i patrze wszystko gicio, wiec gdzie problem? w przesuwaku:eek: piloty to ona poki co lubi jesc:-D

i ona o takie rzeczy sie pyta:-p:sorry::-p

moja siostra to jedyny taki egzemplarz na tym swiecie, unikat, trzeba ja szanowac bo takiego juz sie nie spotka:-D

a Milosz nie dostaje pilota tylko grzebie przy monitorze:-D

no u mnie tez stringi poszly w niepamiec. Moze mialam na sobie z pare razy, ale ogolnie nie lubie ich, bo mi w nich nie wygodnie:-D
Lazurowe, bardzo fajowa bielizna:tak:

Lelek masz niesamowita siostre :-)
A ja wczoraj weszlam na watek staraczek 2011 i.... poplakalam sie. Kolejna babeczka zaciazyla i do tego wstawila foto tescika takiego samego jak ja mialam, gdy sikalam w lutym no i pokazal plusa. Wzruszylam sie bardzo... Dobrze, ze Borys byl blisko. Staranka w czerwcu aktualne u mnie. Blizniaki musza byc jak nic :tak: Moja tesciowa to doczekac sie nie moze. Bardziej niz moja mama. Zreszta u mnie jest taka sytuacja, ze Borysa rodzina bardziej mnie kocha niz moja wlasna, wiec no comment :confused2:
aga dzieki ;-) Ja jakos staralam sie z poczatku "na sile" byc troche sexi dla mezusia i jakos sie przyzwyczailam. Jemu stringi odpowiadaja, bo ja to mowi nawet przy dunga dunga nie trzeba zdejmowac. Tylko odkryje troszeczke i juz ma wejscie :-D:-D:-D Z tego to nie moglam wyrobic :-D

Ostatnia edycja:
moja siostra to jedyny taki egzemplarz na tym swiecie, unikat, trzeba ja szanowac bo takiego juz sie nie spotka:-D

szacun:-D:-D:-D

tak w sumie po ciazy to stwierdzilam wlasnie, ze mi fajniej w wiekszych majtkach, poza tym juz pisalam, ze ja w majtach po domu biegam, wiec na szybko nic nie musze na 4 litery pakowac jak ktos znienacka do mnie wpadnie

nie boj zaby lazurowe, chcesz moge Ci nawet trojaczkow zyczyc :-D fajnie takich milych tesciow miec i starego co gotuje:tak:

reklama
livastrid moga byc nawet trojaczki :tak:A szczerze to Borysa rodzina o wiele bardziej nawet przezyla moje poronienie, niz moja. Dlatego nie mam ochoty nawet do Polski jezdzic. To przykre, ale niestety taka jest prawda. A do Bulgarii to juz sie nie moge doczekac kiedy pojedziemy :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry