reklama

Mamusie w 2012

reklama
witaj rurka!;-)

co ja tu widze?? pozyczanie Borysa, a to trzeba w kolejce sie ustawic?:-D:-D

ja zjadlam obfita kolacje, dopchalam wielkim kawałem ciasta i poł tabliczki czekolady ale nadal czuje parcie na jedzenie:-D chyba tasiemca mam:-p

lepiej miec tasiemca w brzuchu niz zadnego zycia wewnetrznego :-D:-D
jestem :-) wykapana, pachnaca i tez strasznie glodna, mimo zjedzonej kolacji :zawstydzona/y:
livastrid a u Ciebie jakies oznaki nadchodzacej @? bo lada dzien ,,powinna'' ( czyt. nie powinna) przyjsc

ja mam bogate zycie wewnetrzne np bakterie, ktore w jelicie wytwarzaja wit b i k i mase roznych innych zwiazkow chemicznych:-D

ta, bebech boli mnie od tygodnia, cyce ciaza ciagle, jestem nie w sosie...takie tam powinnam dostac w srode wg standardowego usrednienia wieloletnich obserwacji cyklow

ostatnio jak w ciazy bylam to mialam wszystko w 4 literach a teraz jestem zirytowana i wszystko bym pokasala:-p
bebech zawsze mnie boli na dlugo przed
cycki moga jeszcze dochodzic do siebie po karmieniu

herbata mi jeszcze herbata smakuje, nie bawie sie jedzeniem jak ostatnio;-)
zobaczymy jak nie przyjdzie do konca tygodnia to bede myslec inaczej:-D

Lelcia nie znam sie na szyjce ostatnia rzecza ktora lubie sie zajmowac to macac sie wewnetrznie, sorry. Ponoc jak jest miekka to tak jak bys usta dotykala
ale mam bojowe zadanie znowu robie za tlumacza:-p jeszcze troche a naprawde przerobie sie na tlumacza:-D:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry