Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Martwic sie trzeba gdy sie plami, gdy ma sie wysokie cisnienie, cukrzyce, cholestaze, odklejajace lozysko, skracajaca sie szyjke, wiec wyluzuj. Mi akurat jesli chodzi o wlosy, tak wypadlo, ze jak zaciazylam przestalam farbowac, ale raczej z tego powodu, ze chcialam zrzucic barwy
pod koniec ciazy zaczelam znow farbowac, mala urodzila sie cala, choc w sumie polozna mi mowila, ze tak lepiej jak bez amoniaku farbowac - bo ja dorabiana glupote znaczy blond nosze, a w sumie mowila, ze brazowe farby moga byc nie takie, choc dowodow na to nie ma. Co do pazurow, mysle, ze raz na miesiac jak robisz, nie zaszkodzi, tylko pamietaj, to, ze nie smierdza przy robieniu jak akrylowe, to nie znaczy, ze nie ma oparow chemicznych. Ja osobiscie bym sobie w ciazy nie przedluzala.
Aga ja mam tak sam pocięte nogi bo tak sie śpieszyłam że zrobilam sobie małe harakiri na nogach a depilator leży w szufladzie
wika no tak to już jest , jedni odchodzą , inni się rodzą , dużo siły życzę dla Twojej przyjaciółki bo będzie jej teraz potrzebna.Ja dziś wybieram się do teściowej no bo przeciez dupa jeszcze za mała trza dalej jeśc jeść jeśc, ja chciałam gdzieś pojechać ale mój M. chce do mamusi więc ide na kompromis.Pozdrawiam Wszystkie staraczki, buziole.
. Właśnie, Lelek, a są już jakieś sandałki dla Maluszków w CCC?? bo jak ostatnio byłam, to nie mieli
a potem chyba pojedziemy w odwiedziny do chrześniaka M., bo dawno u niego nie byliśmy.

przyszlismy o 5 rano i spalismy do 14.00
teraz S. oglada film, a ja postanowilam poczytac co u Was, ale jakos cicho tu ;-)
a jednak, znow ksiazkowy skok i temp. wyzsze :-)
No i wciągnęłam migdały i ananasy w czekoladzie oraz białe pieczywo
waga nie zareagowała, ale moje sumienie już tak. Poza tym brzucho mi urósł :-( wiec zaczynamy bardziej restrykcyjnie podchodzić do diety, wszak już za miesiąc dolce Italia ;-)