reklama

Mamusie w 2012

reklama
Hellou,

Lelek, ja rozumiem, ze jestes zmeczona, bo ja tez zdycham, tym bardziej, ze Alexej daj czadu na maxa:wściekła/y: Juz wszystkie sposoby pacyfikacji zostaly wykorzystane i dupa.
Livastrid, chlopaki sa fajne, wiec niech sie stanie:tak:
Agnieszka, fajnie,ze urlop udany, wspomnienia pozostana na zawsze:tak:
Wika, zapakuj na chybil trafil;-)
Co do plci, to my akurat nie staramy sie o trzecie, by ucelowac w dziewczynke. Po prostu tak wyszlo, ze chcemy miec wiecej dzieci, bo stwierdzilismy, ze dwoje, to jakos tak marniutko:-D Oczywiscie gdy urodzi sie corka bedzie fajnie, bo to zawsze nowe doswiadczenie i wyzwanie,a jak bedzie synek to bedziemy miec trzech muszkieterow :-D

udanych urlopów dla wyjezdzajacych ;) oby pogoda nie zawiodła, bo niestety coś się psuje :/

livastrid - z psychologii

aga29 - trójeczka dzieciaczków to wg mnie tak akurat. sama mam 2 braci, tyle ze ja jestem najstarsza :P marzy mi się dwóch chłopaków i córunia. miałaby obstawę :P

Cze,
Andzia, ja tez mam dwoch braci:-) Wiec moze to dobre doswiadczenie mnie zmotywowalo;-)
Wika, w Szczyrku bylam chyba ze sto lat temu i strasznie mi sie podobalo. Zazdroszcze!

U nas piekny dzien, sloneczny, ale troche wietrznie. Moze pozniej pojedziemy na rowery, albo pobyczymy sie w ogrodzie:-)

Witajcie weekendowo:)

Wika poważnie???przegapiłam najwidoczniej...:(
Udanego wypoczynku życzę!

Isana w takim razie szczerze gratuluję Ci fasoleczki.Życzę zdrowych i pięknych 9 miesięcy kochana-wspaniale!!!

My dziś wybywamy do znajomych na wielkie grillowanie :tak::-D

Hej!
Pogoda dzisiaj super. Mam nadzieję, że się w miarę taka utrzyma:-)
Ale macie fajnie dziewczyny, też bym gdzieś wyjechała na weekend majowy. No ale tak teraz wyszło, że większą część funduszy ładujemy w remont. Tyle dobrze, że jedziemy na urlopik w lipcu:-)

Agnieszka - życzę od razu miłego grillowania:-) Mi tak jakos ostatnio też taka kiełbaska z grilla chodzi po głowie:-) Może też sobie zrobimy, ale to najwcześniej w poniedziałek, albo we wtorek:-)

A ja dzisiaj będę uziemiona w domu. Najpierw trzeba ogarnąć troszkę w domu, później zaś będę spełniała się kulinarnie ( znaczy się będę próbowała). Jutro przyjeżdża mój chrzestny z rodziną, trzeba więc ich jakoś ugościć. Bedziemy mieli jutro seans filmowy: chrzestny nie widział jeszcze filmu z naszego wesela:-) Co prawda widziałam to już wiele razy i znam prawie na pamięć, ale co tam, chętnie obejrzę raz jeszcze.:-) Dzisiaj będę piekła ciasta.:-) Już nie pamiętam kiedy ostatnio cokolwiek piekłam:szok: Nigdy mi się jakoś nie chciało. Leniuch ze mnie jest straszny:-D Tak więc trzymajcie kciuki dziewczyny, żeby to jadalne wyszło:-D:-D:-D

Miłej soboty życzę:-)

Ostatnia edycja:
Czesc kobitki :-)
Laptop dostane w poniedzialek, a we wtorek wyruszamy w trase powrotna do Niemiec, wiec w srode bede na BB :tak: Tesknie za Wami bardzo. Mam nadzieje, ze wiecej zafasolkowanych juz jest ;-) Piszcie co u Was kobitki i jak tam Wasze pociechy :tak: Ja moze jeszcze w poniedzialek cos napisze, a potem to aby do srody ;-) Sle duzo slonka, bo u nas bardzo goraco. Buziaki :*

reklama
Hej!
Miłej reszty weekendu!
My dziś z młodym wróciliśmy ze wsi. Tzn M wrócił jeszcze, bo jego ojciec remontuje nam chałupę. A my wróciliśmy, bo Maciek niewyraźny był i pokasływał, no a poza tym mrówki nam do chałupy zaczęły włazić i teraz M walczy z nimi. A ja z mldoym jutro do lekarza uderzam, bo lepiej nie jest, a jeszcze wieczorem miał prawie 38 stopni.
Co do staranek dziś miałam owu, jakoś tak dziwnie, bo z plamieniem, jak nigdy. Zobaczymy czy coś będzie, bo w ramach eksperymentu M miał od wczoraj szlaban na seks. Jakby się coś zadziało to teoretycznie większe szanse są na dziewczynkę ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry