reklama

Mamusie w 2012

Witam się serdecznie.
Juz sie tu kiedyś deklarowałam na 2012 ;) ale potem chyba wena mnie opuściła. A teraz trzeba by się jednak zakręcić wokól tematu by w 2012 się wyrobić :D
cóż, ja to bym chciała tym razem jakiegoś malego letniaczka (a najlepiej letniaczkę) no po mału po mału oswajam się, ze niebawem czas zacząć działać.
Pozwolicie, ze sie dołączę?

reklama
Śmiało Kilolek, zapraszamy!:-)

Już po wszystkim. Zrobiliśmy psince pogrzeb z prawdziwego zdarzenia. Moja mama nawet przekopała krzaczek i zasadziła nad nim. Jak się przyjmie będziemy zawsze wiedzieć, gdzie dokładnie sobie leży. Ale atmosfera w domu paskudna. Smutno, smutno i jeszcze raz smutno. W końcu prawie 12 lat był z nami. I jeszcze ta pogoda... brrr

A my lada chwila będziemy się zbierać na urodzinki. Średnio chce mi się tam iść w taki dzień.:-(

dana przytulam... Na pewno nie jest Ci latwo. Idz na te urodzinki, moze jakos Ci to pomoze ;-)
kilolek witaj! Owocnych staranek zycze ;-)

Ja sie wlasnie objadlam jak glupia, ze ledwo przed lapkiem siedze :zawstydzona/y:

anastazja e tam, ja wole ciepelko :tak:
danao biedny piesio :-( u tesciow wczoraj byl pogrzeb bo trzeba bylo psa uspic, chory byl bardzo :-(
mnie wczoraj tez tesciowka na browarka zaprosila ale wczesniej S. wypil z tesciem i bylam kierowca, ale jutro po pracy umowilysmy sie na bronka ;-)
U nas tez zimno i pada, 2 burze przeszly, a mnie gardlo zaczyna bolec :no: masakra

Hej Laski :)
CO tu tak ciiicho???

Anastazja- jak impreza??

Kilolek witaj znowu :) kojarzę Twój nick :)

Livastrid- jak sie czujesz nasza ciężaroweczko ?? :)

Ale macie tempo pisania że hoho , aż się spociłam próbując Was nadrobić :-D:-D:-D:-D
Co to jakiś strajk czy co ?nawet 1 strony nie napisałyście!!:szok::szok:
Ja jednym okiem z Wami , drugim w TV a trzecie - śpi :-p:-p:-p
wika - imprezka się udała i to bardzo , panna młoda zaskoczona była, bo to była niespodzianka dla niej, no ale dla nas też była po24 bo panowie z kawalerskiego do nas dołączyli - jak dla mnie trochę dziwne, ale ja tam i tak się dobrze bawiłam , a mój małżonek znajomości nowe zawierał:-):-):-)
Kilolek - witam , pisz pisz i jeszcze raz pisz, widzisz dziewczyny się obijają :confused2:
my na 17 na mecz idziemy , a później feta , także imprez ciąg dalszy:happy:

w weekend zawsze jest tu "mały" zastój...

Anastazja- ja kiedyś też byłam na połączonym wieczorze panieńsko- kawalerskim i powiem Ci, ze impreza była suuuuuuuper!!

Ja teraz czekam na M. aż przyjedzie z pracy i po południu ruszamy na festyn w gminie obok.

Hey laski ;-)
anastazja super, ze wieczorek sie udal i ze jestes zadowolona :tak: Zycze kolejnej udanej imprezki :-)
wika Tobie rowniez tego zycze, baw sie dobrze ;-)

U mnie dzis zimno, brrr... :-( A ja przez taka pogode senna sie robie...

U nas pogoda jest suuper:-) Szkoda, że wczoraj tak nie było:-(
A my robimy sobie właśnie grilla:-) I znowu się objem kiełbachą:-) Ale uwielbiam kiełbaskę z grilla, mniam:-) Miłego, późnego już, niedzielnego popołudnia:-)

Anastazja fajnie, że wieczór panieński był udany:-)

reklama
pozwulcie że i ja się do Was dołączę:) też planuję zostać mamusią w 2012 roku :) mamy teraz przerwe w starankach aczkolwiek zdarzyło nam sie 2dni temu akurat w 15dc bez niczego sie kochać ale oczywiście po jednym razie szanse marne ,więc za 1,5miesiąca wznawiamy staranka i mam nadzieję że się uda i będziemy mieli wkońcu naszego skarbeczka!!!:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry