reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Hej dziewczynki!:-)
Aga- dzięki za zaproszenie na zamknięty, już się zapisałam:-):-)- fajna sprawa, tylko będziemy pisać głównie tutaj, a tam tylko jakieś bardziej prywatne, osobiste sprawy, dane o nas, zdjęcia...itp? Dobrze zrozumiałam? A na jaki kolor pofarbowałaś włosy?

Misia- bardzo ładne zaproszenia, widać, że się staracie dopieścić wszystko w najdrobniejszym szczególe...;-), rozumiem cię, dlaczego tak się teraz stresujesz... czym bliżej do ślubu tym więcej spraw do załatwienia, dopięcia... też tak miałam, eh..
i na dodatek masz jeszcze te egzaminy... Ale nie przejmuj się, wszystko będzie dobrze, zdasz na pewno- trzymam kciuki! A my też mieliśmy małe wesele, tylko najbliższa rodzina i przyjaciele- niewiele ponad 40 osób- i wszystkim się bardzo podobało:-)

Fleur- widzę, że jesteś już na zamkniętym;-) już nie wiem gdzie ci najlepiej odpisywać: tutaj, na priwie czy na zamkniętym?:tak::tak::tak: Czy już wiadomo, co u ciebie z pracą? A jak zdecydujecie się na jakiś domek to załącz zdjęcia na zamkniętym, bo pewnie dziewczyny też będą chciały zobaczyć...

Kasiula- witaj serdecznie na BB! Fajnego masz synusia! Taki maleńki jeszcze...:-)

Jutro poniedziałek, to mam nadzieję, że coś już będzie u mnie wiadomo, co z tą pracą, muszę do nich zadzwonić. No i też dzwonię popytać czy te mieszkanka, które nam się podobają są w ogóle jeszcze aktualne.
U nas niestety pogoda się pogorszyła, jest dużo chłodniej, słońca brak...:-(

Dzisiaj finał Tańca z Gwiazdami- ciekawe kto wygra??? Ja kibicuję Kasi Glince, a wy?

Witam dziewczyny widzę, że temat się calkiem rozkręcił. Ja własnie wróciłam z zakupów w Wawie. Poszalałyśmy z siostrą. Też planujemy z mężem wakacje pod koniec sierpnia wyjedziemy do UK zwiedzimy Szkocję i mam nadzieję Londyn. To moja pierwsza tak daleka podróż. Licze, że napiszecie mi co warto zobaczyć? ;-) Byłam u gina. dostałam progesteron żeby wyregulować cykl. Jednak 6 lat tabletek nie pozostało bez wpływu na moje zdrowie.:-(
Misia trzymaj się przed ślubem zawsze wszystko wydaje się nie do opanowania ale to taki piękny czas ;)
Witam wszystkie nowe osoby w wątku i pozdrawiam

Witam wieczorkiem
Ewula służę radą jesli chodzi o Londyn :)

Agnieszka ja to nie mam szczescia jesli chodzi o fryzjerów same partaczki nie obrazajac nikogo nie dosyc ,ze drogo to nigdy nie byłam zadowolona :-( Wiec od jakiegos czasu moj M mnie farbuje i jest ok
Isana no u mnie z praca na razie nic nie wiadomo okaze sie wszystko pewnie po miesiacu oby jutro u Ciebie wszytsko poszło ok i zebys dostałą tel z wiadomoscia mamy dla pani prace trzymam kciuki
Aga , MIsia jak u Was weekend tzn juz prawie po ?
A jesli chodzi o taniec z gwiazdami to stawiam chyba na Julie K :)

Fleur z farbowaniem to nie masz większego problemu a Ja ciągle blond pasemka robię więc w ręce moje M się nie oddam i chodzę do fryzjera:)
A ile u was kosztuje wizyta u fryzjera?
Ja nawet z farbowaniem miałam opory ;) ale w koncu zauafałam i ,ze tak powiem trening czyni mistrza z mojego M hehehhe A w salonie kosztuje cos okolo 100 a takie fryzjerki co do domu przyjezdzaja biora w granicach 45-50 .

Ja nawet z farbowaniem miałam opory ;) ale w koncu zauafałam i ,ze tak powiem trening czyni mistrza z mojego M hehehhe A w salonie kosztuje cos okolo 100 a takie fryzjerki co do domu przyjezdzaja biora w granicach 45-50 .
:szok::szok::szok: poważnie 100 w salonie o rany to strasznie drogo :szok:
Ja w salonie za moje długie włosy płaciłam 40 f teraz to pewnie 45 będę płacić bo mam dłuższe ale 100 to przesada :eek:

reklama
Do góry