reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Hej dziewczyny:-):-):-):-):-):-)

Ja już po pracy, powoli się pakuję.Nienawidzę się pakować, prasować chyb wszystkich ciuchów, zawsze wezmę za dużo.Nie zależnie od tego jak długo będę się pakowała i ile list sobie nie zrobię zawsze czegoś zapomnę:angry::angry:
Cały czas mnie prześladuję kobiety w ciąży!!!
Właśnie KrolowaFal gdzie urlop??

Pozdrawiam "chłodno":happy2:

reklama
Ja też nienawidzę się pakować :no: Zawsze zabiorę masę niepotrzebnych rzeczy i oczywiście na miejscu się okazuje, że to co akurat leży w szafie w domu to teraz przydałoby się :crazy:
Agatka- jeszcze troszkę i to Ty będziesz "prześladowała" inne kobiety pragnące być w ciąży.;-) Zobaczysz czas do staranek szybko minie i nim się nie obejrzysz, a bedziesz nosiła pod serduszkiem fasolkę :tak:
Coś mi mignęło, że pisałaś kiedyś, że studiujesz. A co? Jeśli można wiedzieć, oczywiście ;-)

Hej dziewczynki.

Ja na urlop wypływam w rejs po wielkich jeziorach mazurskich. pisałam już o tym. Bo ze mnie mały żeglarz jest :-)

Wika8- Mam tak samo jeśli chodzi o pakowanie:-)
Oj chciałabym już prześladować inne kobiety nosić dzidzię i chwalić się brzuszkiem;-)
Studiuję dziennikarstwo:-) W październiku zaczynam 3 rok, a po powrocie z Rodos mam nadzieję, że zacznę praktyki, bo są w trakcie załatwiania.:-):-)

Czesc babki,
pisze po niebyciu, bo poprostu nie mam sily. Odkad wrocilam do pracy nie mam na nic czasu, normalna katastrofa. Zastanawiam sie jak to bedzie, gdy bedziemy w piatke:szok:;-). Pewnie kogos do pomocy trzeba bedzie zatrudnic:-p Jak tak czytam, to wiekszosc z Was takich mlodych, studiujecie jeszcze, ja juz nie pamietam, jak to bylo na studiach, skonczylam prawie 10 lat temu:rofl2: Jak ten czas, szybko leci:tak: Tymczasem rozgladamy sie za domkiem dla nas. Chcielibysmy w przyszlym roku sie przeprowadzic, tym bardziej, gdy juz przybedzie nastepny czlonek rodziny. :-) Pozdrawiam Was i zycze milego weekendu:-)

Witam dziewczynki na początku nowego tygodnia. Ja znowu pracy ale już nie mogę się doczekać bo w weekend zaczynam urlop. Dzisiaj będę sama z dyrektorką co oznacza, że jak wrócę do domu to albo pójdę spać albo płakać. Mam nadzieje, że jakoś to przetrwam...

Wczoraj byłam u koleżanki i tuliłam jej 1,5miesięczną córeczkę i znowu mi się mocno zachciało swojego skarba...

Może nie powinnam mówić ale myślimy z mężem o powiększeniu naszego lokum. Jak dobrze pójdzie to może to będzie dom a nie mieszkanie... Ale o tym na razie cicho... :blink:

reklama
Do góry