Witam
Z samego rana zaczęłam Wam odpisywać... Wcisnęłam BackSpace i co???? Całego posta szlag trafił!!!!! No nic, może uda się tym razem
Grill nam się udał. U nas w piątek przeszła burza koło 16.00 a znajomych zaprosiliśmy na 19.00, więc było już po burzy... co prawda na około się błyskało ale deszcz nie padał i nie grzmiało

Pośmialiśmy się trochę, pogadaliśmy. Ja cały wieczór spędziłam przy Karmi, bo tylko taki alkohol mi wolno...wryyyyyyyyyy, a tak mi się już marzy zimne piwko.... a tu od maja zeszłego roku nic.... zero alkoholu...tzn. nie jestem jakąś tam maniaczką picia piwa czy wódki, ale od czasu do czasu jakiegoś piweczka czy winka to bym się napiła
W sobotę pojechaliśmy na zakupy ciuchowe.

Bo jak za 3 tyg wracam do pracy, a w szafie po ciąży same pustki.... Więc trzeba było uzupełnieć braki, hihihi
A wczoraj spędziliśmy prawie cały dzień u teściów. I weekend zleciał

(
Witam nowe Staraczki

Fajnie, że nas jest coraz więcej

)
Misia- śliczna suknia i fryzurka też. Piękną będziesz Panną Młodą

) A tak wogóle to bierzesz ślub w ten sam weekend sierpnia co ja , tzn. ja miałam 23.08.2008. No i super, że podjeliście decyzję co do staranek

)) Jak dobrze pójdzie to będziesz Mamusią 2011!!!!!
Ilonka-
[*] dla Twoich Aniołków. Przykre to jest bardzo...

((( Dobrze, że robicie badanka

Trzeba wiedzieć, dlaczego dzieją się takie rzeczy ....
Devi- fajnie, że jest z nami ktoś, kto ma sprawdzone przepisy na różne pyszności

) Napewno nie raz się do Ciebie zwróce o jakiś przepis

)
KrolowaFal- i jak tam te Twoje bóle głowy??? Nic lepiej??? Idź do tego lekarza, bo się zamęczysz
Agatka- no to zaszalałaś z sukienkami

) No i dobrze

) Do północy w jednej, a po północy wskoczysz w drugą kieckę

))