• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

reklama
a gdzie tam z mężem???? Mało domyślny jest mój M. ostatnio:no::no:
A maluję tak żeby wyglądać jak ludź:-D:-D I nie na czewrono, bo gdzieś nie lubię paznokci na czerwono pomalowanych

Lecę pod ten prysznic. Będę za chwilkę, chyba że w międzyczasie M. wróci z pracy to już nie zajrze

chalupa nie moja wiec dooopa, moge tylko sprzatac:)

z tym jezykiem to masz pomysl, ale ja jestem typ ze jezyk łapie wsrod ludzi, w danym kraju a nauka indywidualna niestety niezbyt przynosi efekty:-(

sa niby prace przez internet ale jak sie okazuje to jeden wielki kit

lelek jak chcesz możemy szprechać po niemiecku :)))

wika z checia bym podszkolila ten jezyk bo mi sie podoba, w szkole cos tam mnie nauczyli- tzn mam zasob slow ale ubrac to w zdanie....

ja tez nie lubie czerwonych pazurow u siebie, czasami pomaluje ale tylko u nog na bialy perlowy. Za to moj m szaleje tzn jego pisior jak widzi czerwony lakier na stopach. No mam jeden i jak jest grzeczny to maluje na wieczor a rano zmywam:-D

a wiecie, ze na mistrzostwach stylistow paznokci wlasnie uzywa sie czerwonego lakieru? nie pytac czemu:-D:-D:-D

ja tam sie pisze na szprechanie, zaczelam sie hiszpanskiego uczyc, ale niemiecki z mila checia poznam

ta, Lelek, cos ostatnio mowilas o tych stopach:tak::-p

wika ogladalas film Donnie Darko?

Ostatnia edycja:
a wiecie, ze na mistrzostwach stylistow paznokci wlasnie uzywa sie czerwonego lakieru? nie pytac czemu:-D:-D:-D

ja tam sie pisze na szprechanie, zaczelam sie hiszpanskiego uczyc, ale niemiecki z mila checia poznam

ta, Lelek, cos ostatnio mowilas o tych stopach:tak::-p

ja nie wiedzialam o tym lakierze:)

taaaa, jak jeszcze pracowalam w CB to mezulo, wtedy jeszcze znajomy- chodzil mi pod drzwi i patrzyl na stopy:szok:

reklama
ja panienskie mam niemieckie i tak jakos glupio, ze nikt w rodzinie nie zadbal bym ten jezor znala. I nie mowie, jak by mi sie tu przydal:-p fajne chlopaki bym mogla zarywac:laugh2::rofl:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry