reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

Daneo ten twój tata to umie postawic na swoim

Liv piękna ta fasolka a raczej dzidziuś. :-)

Co do imienia to dla chłopca Dominik . Z dziewczynką mam poroblem bo podoba mi sie imię Julka ale koleżance bedzie przykro :-( Moze Oliwia , nadia lub Wiktoria.

Ostatnia edycja:
reklama
Korniszon heh dobre:-D
Widzisz, to trzeba było do mnie wczoraj przyjechać:-D
a co serwowałaś dobrego ?:-D:-D
bunny - oliwki i nadii to chyba w czołówce teraz są , razem z Lenkami , ogólnie widzę że trochę rosyjskich imion się przewija ostatnio wśród "młodzieży" :-D:-D:-D
A Igor - to był mój pierwszy chłopak :happy2:

Oliwki, Julki, Wiktorie slychac na kazdym kroku :-D ale imionka ladne :-)
My dla dziewczynki Iza bysmy chcieli, na drugim miejscu jest Dominika :-)

Nam się własnie Nadia podoba. U nas to jest w miarę rzadkie imię. W kazdym regionie jest jednak inaczej. U nas królują Leny, Amelie, Julie, Tosie, Oliwie, Zosie i Zuzie. I o dziwo ciągle jeszcze Nikole. Nadie to można na palcach jednej ręki policzyć.
A co ja gotowałam? Trzy blachy ciacha, sałateczki itd:-) Same dobre rzeczy jednym słowem:-D

Witajcie
yes2.gif

Ja jestem padnieta. Najpierw Antek wylał na siebie na placu zabaw bobfruta , ale miałam ciuchy na przebranie. Potem biegiem na skm do gina.
Potem u gina zrobił mega kupe. Wysłałam moja siostre po nowe ciuchy , bo co było robic. Na szczescie sa przeceny
baffled5wh.gif

potem biegiem niemal w deszczu na skm i do odmu. Po drodze młody zasnął i teraz go przełożyłam do łózka.

Gin dał zielone światło na dzidziora
yes2.gif
Zrobił cytologie , ale mówi , ze jest ok
yes2.gif
rana po cc tez ok wiec do dzieła. Dziś płodne dni
laugh.gif

jak juz wiele razy mówiłam teraz chce znowu syna :) mąż z kolei córkę. Córa miała być Zosia ,a le to imię ma niemal co 3 dziewczynka więc nie mam pomysłu. Myślę o Alicji :) Mała Alusia
A syn to Aleksander , albo Tymoteusz (Tymek , Tymuś itp.) . Na Tymka M nie zgadza się ,a le myślę , że to kwestia paru drinków i się zgodzi :p

Ostatnia edycja:
hej babole!

Milosz ma sie dzis lepiej ale wariuje i rozrabia za 3!!! tylko jeszcze apetytu nie ma.

livka- słodki bobasek, ech kiedy moj Miloszek taki byl:-)
super ze wszytsko ok

tak, tak , Miloszek to piękne imię;-)

jesli chodzi o stringi to tez nosilam jak bylam szalona nastolatka, a teraz wydaja mi sie one niehigieniczne i wkurzajace moj anus:-) a nakladam jedynie na sekunde przed romantycznym wieczorem, tak jak dana? czy ktora to pisala

martolinka to mialas niezle przejscia

Pitek juz jedzie do domu! Brzydka pogoda nie mogą robić. Więc za tydz. bede sama testowac. I jak bedzie negatywny to kto mnie pocieszy :-( ?

Postanowiłam jak bedzie dziewczynką to bedzie Oliwka. U nas jak grzybów po deszczu to Majeczek i kamilow.

reklama
Jezeli chodzi o stringi ,to zawsze nosilam i nie uwazam ,ze jestem na nie juz za stara ,ale widac mi nie sluza:wściekła/y:
Co do imion dla dziewczynki podoba mi sie Laura,Karolinka,Natalia a dla chlopca Mikolaj,ale maz nie chce slyszec o Mikolajku:-(

Do góry